Pastila de a 2a zi - efecte asupra unei viitoare sarcini
Buna ziua,
M-am confruntat zilele acestea cu urmatoarea problema:
In urma unei raceli puternice medicul mi-a recomandat un tratament medicamentos puternic dar si un contraceptiv de urgenta (ESCAPELLE). Mentionez ca cu 2 zile inainte de a mi se declansa raceala incepuse perioada fertila si am incercat sa concep un copil.
Acum intrebarea mea este: cat timp trebuie sa astept sa incerc iar? Exista o anumita perioada minima dupa ce am luat acest contraceptiv de urgenta? Stiu ca astfel de pastile sunt puternice si afecteaza organismul.
Multumesc mult,
Astept raspuns,
M-am confruntat zilele acestea cu urmatoarea problema:
In urma unei raceli puternice medicul mi-a recomandat un tratament medicamentos puternic dar si un contraceptiv de urgenta (ESCAPELLE). Mentionez ca cu 2 zile inainte de a mi se declansa raceala incepuse perioada fertila si am incercat sa concep un copil.
Acum intrebarea mea este: cat timp trebuie sa astept sa incerc iar? Exista o anumita perioada minima dupa ce am luat acest contraceptiv de urgenta? Stiu ca astfel de pastile sunt puternice si afecteaza organismul.
Multumesc mult,
Astept raspuns,
1 comentarii
Intr-adevar, din cauza continutului hormonal ridicat pot avea reactii adverse, inclusiv sterilitatea. De incercat, puteti incerca luna viitoare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7la aproximativ 13 ore am luat pilula de a doua zi... sunt insarcinata?
- 3e cazul sa iau pilula de a doua zi?
- 1Pilula de a 2-a zi. In ce masura afecteaza aceasta pastila menstruatia?
- 0Eficienta pastilei de a doua zi.
- 1Pilula de a doua zi
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 0Pilula de a 2 a zi si pilula normala
- 4Escapelle
- 0Pilula de a doua zi si moldamin
- 2Pilula Escapelle
- 1Posibila sarcina?
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 0Pastila de a doua zi
- 1Escapelle
- 1Si-a dat drumul in mine
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Intrebare: e posibil sa fi rămas însărcinată dacă am luat pastila de a doua zi?
- 2POSTINOR-2 menstruatie prematură
- 0Duphaston si EllaOne
- 0Sa iau pastila?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: