Și-a făcut efectul Escapelle?
De pe 30 Iunie-5 Iulie am avut ultima menstruație. Pe data de 14 Iulie (ziua ovulației)am făcut sex neprotejat, nu a ejaculat in interior, am urinat și am făcut dus imediat iar escapelle am luat pe data de 16 Iulie seara. Pe data de 17 Iulie am făcut din nou sex neprotejat, nu a ejaculat in interior, fiind in afara perioadei de fertilitate. Am mai făcut sex neprotejat in afara perioadei de fertilitate, nu a ejaculat in interior și nu am rămas insarcinata. Teoretic pe data de 28 Iulie ar fi prima zi de ciclu, însă de astăzi îmi simt sânii tari, ma dor puțin și puțin umflați. Știu ca nu e deloc bine dar, menționez ca am mai luat escapelle anul acesta încă 3, nu mai mult de 1 Per ciclu menstrual. In situația asta este posibil sa fi rămas insarcinata?
1 comentarii
Rata de esec a metodei contraceptive pe care o folositi este de 40 %. Puteti ramane insarcinata pentru ca ovulatia nu se petrece intotdeauna in aceeasi perioada. Au fost doamne care au ramas insarcinate la menstruatie.
Folositi prezervativ. E cel mai sigur mijloc de contraceptie si nu are efecte secundare asupra corpului dv.
Pastilele de a doua zi nu se iau ca pe bomboane. Maxim una pe an. Dar sa stiti ca pot provoca avorturi timpurii, nu lasa embrionul sa nideze de uter si acesta este expulzat, murind prin infometare.
Pilulele anticonceptionale, steriletul, pilula de a doua zi sunt mijloace abortive din acest motiv. Feriti-va de ele.
Folositi prezervativ. E cel mai sigur mijloc de contraceptie si nu are efecte secundare asupra corpului dv.
Pastilele de a doua zi nu se iau ca pe bomboane. Maxim una pe an. Dar sa stiti ca pot provoca avorturi timpurii, nu lasa embrionul sa nideze de uter si acesta este expulzat, murind prin infometare.
Pilulele anticonceptionale, steriletul, pilula de a doua zi sunt mijloace abortive din acest motiv. Feriti-va de ele.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1postinol 2 - perioada fertila
- 2pilula de a doua zi salvare sau oroare ? va rog sa ma ajutati
- 2Urgent! Escapelle
- 1Postinor
- 0Pilula de a doua zi EllaOone
- 1Posibila sarcina?
- 0Escapelle dupa 68 ore
- 0Hello! Sangerare dupa pastila de a doua zi
- 3Sarcina dupa escaplle
- 0Pastila de urgentă - lipsa menstruație
- 1Ginecolog
- 0Epilepsie si pastila de a doua zi
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 1Escapelle
- 4Pilula de a doua zi
- 2POSTINOR-2 menstruatie prematură
- 0Contraceptie si pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 0Pilula de a doua zi
- 0Escapelle
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: