Și-a făcut efectul Escapelle?

25-07-2019
Utilizator009
Nu este medic/terapeut
Utilizator009
De pe 30 Iunie-5 Iulie am avut ultima menstruație. Pe data de 14 Iulie (ziua ovulației)am făcut sex neprotejat, nu a ejaculat in interior, am urinat și am făcut dus imediat iar escapelle am luat pe data de 16 Iulie seara. Pe data de 17 Iulie am făcut din nou sex neprotejat, nu a ejaculat in interior, fiind in afara perioadei de fertilitate. Am mai făcut sex neprotejat in afara perioadei de fertilitate, nu a ejaculat in interior și nu am rămas insarcinata. Teoretic pe data de 28 Iulie ar fi prima zi de ciclu, însă de astăzi îmi simt sânii tari, ma dor puțin și puțin umflați. Știu ca nu e deloc bine dar, menționez ca am mai luat escapelle anul acesta încă 3, nu mai mult de 1 Per ciclu menstrual. In situația asta este posibil sa fi rămas insarcinata?
1 comentarii
0
26-07-2019, ora 02:14
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Rata de esec a metodei contraceptive pe care o folositi este de 40 %. Puteti ramane insarcinata pentru ca ovulatia nu se petrece intotdeauna in aceeasi perioada. Au fost doamne care au ramas insarcinate la menstruatie.
Folositi prezervativ. E cel mai sigur mijloc de contraceptie si nu are efecte secundare asupra corpului dv.
Pastilele de a doua zi nu se iau ca pe bomboane. Maxim una pe an. Dar sa stiti ca pot provoca avorturi timpurii, nu lasa embrionul sa nideze de uter si acesta este expulzat, murind prin infometare.
Pilulele anticonceptionale, steriletul, pilula de a doua zi sunt mijloace abortive din acest motiv. Feriti-va de ele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul