Va rog sa ma ajutați nu știu dacă sunt însărcinată sau nu
Buna! Am găsit acest forum pe internet in timp ce cautam posibilități dacă am rămas însărcinată sau nu, nu prea am cu cine sa discut aceste lucruri deci sper sa ma poate ajuta cineva:)).Am 17 ani ultimul contact sexual l-am avut in data de 13 noiembrie in timpul menstruatiei(menstruația mea este iregulara asa ca nu știu când ar trebui sa-mi vina dar aproximez ca in 16 decembrie). Prezervativul folosit de partener era expirat nu s-a rupt, nu s-a mișcat deloc, nu ejaculat in mine a fost aplicat corect doar ca ma îngrijorez pe faptul ca am citit din mai multe surse ca nu este recomandat folosirea prezervativului expirat din cauza "micro rupturilor" nevizibile la ochiul uman. Din aceasta cauza am luat pastila de a doua zii Escapelle in 42 de ore după contactul sexual din păcate n-am putut so i-au mai devreme și mi-e frica dacă a fost afectiva sau nu. După o săptămâna mi-au venit efectele secundare dar au trecut după o zii după a trea săptămâna adică de data de 28 noiembrie simt crampe ca si la timpul menstruației. Nu știu dacă e din cauza ca as-i putea fii însărcinată sau poate din alte cauze(doar ca nu pot sa ma gândesc la nici una) si este prea devreme sa ma testez cu test de sarcina. Va rog frumos, voi credeți ca ar putea fii simptome de sarcina sau este altceva?
1 comentarii
Buna ziua. Luna trecută am avut contact sexual neproatejat datorită faptului ca ne dorim un copil, cu o săptămâna înaintea următoarei menstruație am făcut un test de sarcina acesta fiind cu a doua liniuța foarte puțin vizibila, am mers la medic acesta spunând ca nu sunt insarcinata. Astăzi este normal a 4 a zi a menstruației iar sângerarea sa oprit de doua zile. Este posibil sa fiu insarcinata ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am nevoie de un raspuns: cat de eficienta este pilula de a doua zi?
- 3sa cumpar pilula de a 2 zi?
- 1postinol 2 - perioada fertila
- 5Sarcina sau nu?
- 3pilula de a doua zi si menstruatia
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 0Postinor 2 ?
- 0Intrebare conizatie apoi pastila de a doua zi!
- 0E posibila sarcina cu postinor ?
- 0De ce nu a functionat pilula de a doua zi?
- 2Efecte pe termen lung ale pastilei De a doua zi
- 0Sunt sanse sa fi ramas insarcinata?
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 2Întârzierea menstruației
- 1Pastilă de a 2 a zi Postinor
- 0Intrebare urgenta Escapell si anticonceptionale
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 1Pot fi insarcinata?
- 0Pilula de a doua zi
- 0Postinor 2
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: