Va rog sa ma ajutați nu știu dacă sunt însărcinată sau nu

28-11-2021
Emilia2324
Nu este medic/terapeut
Emilia2324
Buna! Am găsit acest forum pe internet in timp ce cautam posibilități dacă am rămas însărcinată sau nu, nu prea am cu cine sa discut aceste lucruri deci sper sa ma poate ajuta cineva:)).Am 17 ani ultimul contact sexual l-am avut in data de 13 noiembrie in timpul menstruatiei(menstruația mea este iregulara asa ca nu știu când ar trebui sa-mi vina dar aproximez ca in 16 decembrie). Prezervativul folosit de partener era expirat nu s-a rupt, nu s-a mișcat deloc, nu ejaculat in mine a fost aplicat corect doar ca ma îngrijorez pe faptul ca am citit din mai multe surse ca nu este recomandat folosirea prezervativului expirat din cauza "micro rupturilor" nevizibile la ochiul uman. Din aceasta cauza am luat pastila de a doua zii Escapelle in 42 de ore după contactul sexual din păcate n-am putut so i-au mai devreme și mi-e frica dacă a fost afectiva sau nu. După o săptămâna mi-au venit efectele secundare dar au trecut după o zii după a trea săptămâna adică de data de 28 noiembrie simt crampe ca si la timpul menstruației. Nu știu dacă e din cauza ca as-i putea fii însărcinată sau poate din alte cauze(doar ca nu pot sa ma gândesc la nici una) si este prea devreme sa ma testez cu test de sarcina. Va rog frumos, voi credeți ca ar putea fii simptome de sarcina sau este altceva?
1 comentarii
0
04-12-2021, ora 14:39
Ioana Sorinaa
Nu este medic/terapeut
Ioana Sorinaa
Buna ziua. Luna trecută am avut contact sexual neproatejat datorită faptului ca ne dorim un copil, cu o săptămâna înaintea următoarei menstruație am făcut un test de sarcina acesta fiind cu a doua liniuța foarte puțin vizibila, am mers la medic acesta spunând ca nu sunt insarcinata. Astăzi este normal a 4 a zi a menstruației iar sângerarea sa oprit de doua zile. Este posibil sa fiu insarcinata ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul