Va rog sa ma ajutați nu știu dacă sunt însărcinată sau nu
Buna! Am găsit acest forum pe internet in timp ce cautam posibilități dacă am rămas însărcinată sau nu, nu prea am cu cine sa discut aceste lucruri deci sper sa ma poate ajuta cineva:)).Am 17 ani ultimul contact sexual l-am avut in data de 13 noiembrie in timpul menstruatiei(menstruația mea este iregulara asa ca nu știu când ar trebui sa-mi vina dar aproximez ca in 16 decembrie). Prezervativul folosit de partener era expirat nu s-a rupt, nu s-a mișcat deloc, nu ejaculat in mine a fost aplicat corect doar ca ma îngrijorez pe faptul ca am citit din mai multe surse ca nu este recomandat folosirea prezervativului expirat din cauza "micro rupturilor" nevizibile la ochiul uman. Din aceasta cauza am luat pastila de a doua zii Escapelle in 42 de ore după contactul sexual din păcate n-am putut so i-au mai devreme și mi-e frica dacă a fost afectiva sau nu. După o săptămâna mi-au venit efectele secundare dar au trecut după o zii după a trea săptămâna adică de data de 28 noiembrie simt crampe ca si la timpul menstruației. Nu știu dacă e din cauza ca as-i putea fii însărcinată sau poate din alte cauze(doar ca nu pot sa ma gândesc la nici una) si este prea devreme sa ma testez cu test de sarcina. Va rog frumos, voi credeți ca ar putea fii simptome de sarcina sau este altceva?
1 comentarii
Buna ziua. Luna trecută am avut contact sexual neproatejat datorită faptului ca ne dorim un copil, cu o săptămâna înaintea următoarei menstruație am făcut un test de sarcina acesta fiind cu a doua liniuța foarte puțin vizibila, am mers la medic acesta spunând ca nu sunt insarcinata. Astăzi este normal a 4 a zi a menstruației iar sângerarea sa oprit de doua zile. Este posibil sa fiu insarcinata ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Pot ramane insarcinata dupa pastila de a doua zi
- 1prezervativ rupt
- 0Postinor- efecte
- 0Escapelle- o lamurire?
- 1Menstruatia intarzie
- 0Sarcină după sangerarile provocate de Postinol 2?
- 0EllaOne la 8-9h dupa contact - e eficienta luata dupa ovulatie?
- 4In timpul actului prezervativul s-a rupt, am decis sa iau Postinor. Sunt șanse sa ramân gravida?
- 1Ciclu dereglat
- 1Va rog ajutați-mă urgent !! nu știu ce sa cred dacă am rămas însărcinată sau nu..
- 0Pastila de a doua zii - șansă să fiu însărcinată?
- 0Pastila de ajutor. Ajutor. Este urgent
- 0Anticonceptionale si pilula de a doua zi
- 0Poate fi sarcina dupa postinor?
- 2POSTINOR-2 menstruatie prematură
- 0Pilula de a doua zi
- 0Pilula de a doua zi și antibiotic
- 0E posibil sa fiu însărcinată?
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
- 0Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: