E eficienta metoda contraceptiva cu nuvaring?
Preparatele hormonale, fie ca sunt administrate pe cale orala, injectabil, implanturi sau vaginal se recomanda in anumite situatii.Trebuie facut testul Papanicolaou si dozarile hormonale inainte de orice intiativa hormonala.
Aceeaşi întrebare ca rosenred! Ieri am avut o pată maronie, şi am introdus inelul, azi nu mai am nimic! Dacă nu era menstruaţie? Oare sunt protejată de o sarcină nedorita?
La mine toata luna asa a fost. Un mic chin pana sa il scot ca sa imi vina normal. A fost destul de ok 1 luna, 2, dar apoi, din cauza lui mai tot timpul zona era umeda si ma iritasem destul de aiurea. Dupa ce am renuntat la el, mi-am revenit. Sper ca la tine sa fie mai ok. Am revenit la modalitatea cea mai sigura pentru noi, fetele. prezervativul.
După 24 de ore după ce am introdus inelul, mă simt rău, greaţă, vărsături, stare de leşin! Azi l-am scos, după 2 zile de vărsături, negasind o altă cauza!
Am căutat acest subiect de discuție special, sa vad alte păreri despre aceasta metoda contraceptiva, primele 2 luni au fost decente dar a 3-a luna am crezut ca mor, amețeala intensa, greață, nu suportam mirosurile de nici un fel, palpitații si transpirații...cum mi-am dat seama ca e de la inel l-am scos si totul a revenit la normal.
Buna:) Am si eu o nelamurire cu privire la inelul contraceptiv. Am inteles ca dupa montare se tine 21 de zile dupa care se indeparteaza, iar dupa 7 zile se introduce un altul nou. Nelamurirea mea este legata de faptul ca mie mi s-a zis ca inelul se monteaza in primele zile in care apare menstruatia, iar in perioada de 7 zile are loc urmatoarea menstruatie. Dar cum se intampla acest lucru, avand in vedere ca un ciclu menstrual are 28 de zile? Asta inseamna ca mie ar trebui sa imi apara menstruatia din nou cand am montat deja noul inel. Va multumesc pentru raspunsuri.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am 18 ani si as vrea sa folosesc alta metoda de contraceptie, ce imi recomandati?
- 5iar logest... o intrebare daca se poate
- 6Anticonceptionalele... pot sa le schimb?
- 5schimbare de contraceptive
- 6Recomandati-mi alte anticonceptionale, nu mai vreau sa iau Yasmine
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 3vreau sa schimb anticonceptionalele..:D
- 4Schimbarea contraceptivelor
- 1vreau sa schimb anticonceptionalele!
- 3imediat dupa conceptie sanii pot devenii durerosi sau e un simptom premestrual
- 6un raspuns va rog: contraceptivele pot afecta psihicul?
- 1Despre contraceptie un pic urgent
- 9as vrea sa imi schimb pilula contraceptiva
- 4nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
- 1Schimbare AC
- 0Contraceptiv vomat. ciclu dereglat
- 0Metoda contraceptiva pentru sex la 2-3 saptamani
- 1Întreruperea anticoncepționalelor Belara si reînceperea lor
Mai multe informații despre: contraceptia schimbarea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: