e a 2 a oara cand am gonoree
acum o jumatate de an mia aparut asa zisul viru gonoree acum mia aparut iar cam de 2 sapt am o mancarime ca si data trecuta dar fara scurgeri acum de 2 zile am inceput sa am si scurgeri lafel k data trecuta numai k acum ma si cam doare putin oare nu o sa mai scap de acest virus intradevar am schimbat de data trecuta mai multe partenere de sex dar la restu dece nu mia aparut? va rog sa imi raspundeti daca o sa imi treaca iar si daca o sa imi mai apara si ce sa fac
3 comentarii
sunt multe posibilitati.ori nu te-ai tratat de prima data asa cum a trebuit si a ramas infectia cronica.ori acum te-ai infectat din nou de la alta partenera.te poti infecta de mii de ori atat timp cat nu cunosti partenera si nu te protejezi.te poti trata si apoi daca partenera nu se trataeaza si ea in paralel sau o schimbi si e infectata se va repeta acest lucru la nesfarsit.deoarece gonococul daca il ai si il tratezi nu inseamna ca o sa capeti si imunitate la el.asa ca vindeca-te corespunzator apoi ai grija la ce faci si cu cine faci.mereu prezervativ si daca o faci fara sa fie cu o persoana de incredere care are analize la zi...care a mers la ginecolog si care nu este infectata.mergi la un doc dermato bun sa-ti prescrie un tratament coresp care eventual sa acopere si chlamidia deoarece gonoreea de cele mai multe ori e pereche cu chlamidia.urmeaza tot tratamentul asa cum trebuie.nu consuma alcool.bea multe lichide mananca si odihneste-te cum trebuie pe durata tratamentului si asteapta sa te vindeci total pana reiei activitatea sexuala chiar si protejat.fara alte tipuri de sex (oral, anal) etc si chiar fara masturbare deoarece inflamezi uretra si ingreunezi vindecarea.in mod normal in 7-10 zile te vindeci fara probleme daca faci totul asa cum trebuie.dar repet mare atentie pe viitor.succes si sanatate
simplu:
- Ciprofloxacina, 500 mg oral in doza unica (2-3 zile)
-diclofenac supozitoare (una seara - 3 zile)
-vitamina D vreo 5-6 zile
si esti fresh!
- Ciprofloxacina, 500 mg oral in doza unica (2-3 zile)
-diclofenac supozitoare (una seara - 3 zile)
-vitamina D vreo 5-6 zile
si esti fresh!
buna..am si eu o intrebare..poti face gonoree de la apa infestata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2gonoreea tratata la barbat poate duce la infertilitate?
- 4boli cu transmitere sexuala
- 1o persoana care nu si-a inceput viata sexuala sa fie purtatoare de gonoree?
- 20Gonoreea nu se vindeca
- 6Pentru gonoree se prescrie Tinizol?
- 5Gonoree si Chlamydia complicatii
- 7sunt disperata oare am gonoreea
- 4Gonoree cronica
- 4oare gonoree? sau alt ceva?
- 4gonoree
- 10Gonoreea - dispare fara tratament?
- 4gonoree din sex oral
- 1gonorheea urgent
- 6sculament... problema este ca ieri am vazut simptomele si azi am facut-o cu prietena mea
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 5Recidiva gonoree?
- 0Gonoreea si alte probleme
- 3posibile simptome ale gonoreei?
- 0Gonoreea
- 1Ajutati-ma - îmi curge mult lichid, numai după actul sexual
Mai multe informații despre: Gonoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: