Cum m-am infectat cu gonoree?
Buna ziua!
Partenerul meu a fost dignosticat cu gonoree imediat dupa ce am avut contact sexual neprotejat. Clar de la mine a luat, pentru ca nu a mai avut contact cu alte persoane. Intrebarea este, eu de unde am? El este singurul partener cu care am intretinut relatii sexuale neprotejate pana acum, simptome nu am (doar acum ceva timp a fost o perioada in care aveam usturimi dese la urinare, dar imi treceau cu Urinal si am crezut ca este cistita, ca aparea mai mult dupa sex) si in plus nu este prima data cand nu ne-am protejat, adica ar fi trebuit sa ia de prima data de la mine.
Gonoreea se poate lua si prin sex oral (un partener infectat care mi-a facut oral, adica prin saliva?) sau doar prin atingerea organelor sexuale, fara penetrare?
Multumesc mult!
Partenerul meu a fost dignosticat cu gonoree imediat dupa ce am avut contact sexual neprotejat. Clar de la mine a luat, pentru ca nu a mai avut contact cu alte persoane. Intrebarea este, eu de unde am? El este singurul partener cu care am intretinut relatii sexuale neprotejate pana acum, simptome nu am (doar acum ceva timp a fost o perioada in care aveam usturimi dese la urinare, dar imi treceau cu Urinal si am crezut ca este cistita, ca aparea mai mult dupa sex) si in plus nu este prima data cand nu ne-am protejat, adica ar fi trebuit sa ia de prima data de la mine.
Gonoreea se poate lua si prin sex oral (un partener infectat care mi-a facut oral, adica prin saliva?) sau doar prin atingerea organelor sexuale, fara penetrare?
Multumesc mult!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1o persoana care nu si-a inceput viata sexuala sa fie purtatoare de gonoree?
- 5dupa o luna de la nastere a aflat ca are gonoree
- 2chlamidia, gonoree sau...?
- 2banuieli de gonoree
- 2Gonoreea se evidentiaza si la examenul de secretie vaginala?
- 8sculament
- 4Gonoree cronica
- 4gonoree a invins doxiciclina
- 1gonorheea urgent
- 6sculament... problema este ca ieri am vazut simptomele si azi am facut-o cu prietena mea
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 4Gonoree?
- 5Recidiva gonoree?
- 1am facut sculament. m-a inselat?
- 1Ajutati-ma - îmi curge mult lichid, numai după actul sexual
- 0Gonoree
- 0Gonoreea cu sifilis
- 3Gonoree
- 0Infectiile urinare si sportul
Mai multe informații despre: Gonoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: