Gonoree cronica
Buna Ziua! Am fost diagnosticat cu gonoree cronica in urma cu aproximativ o luna, medicul mi-a prescris Azitrox, in prima faza 5 zile, mentionez ca inainte de tratament aveam scurgeri care erau vizibile pe chilot.
Dupa acest tratament pe chilot nu a mai aparut nimic, insa in dimineata ultimei zile de tratament am stors penisul de la baza spre varf si a aparut o jumatate de picatura as zice de lichid albicios, tulbure.
am mers din nou la medic, iar acesta mi-a prescris azitrox inca 10 zile. Dupa 10 zile aceeasi poveste.
Mi-a fost prescris avelox 5 zile.
Insa picatura aia de dimineatza de la stoarcere nu dispare.
Acum mi-a prescris Zinnat 10 zile din care mai am aprox 4 zile, insa azi dimineata am obs, la stoarcere aceeasi problema.
Intrebari:
Este bun tratamentul pe care mi la prescris?
Sa fie altceva, pe langa gonoree, care da aceea picatura?
Mentionez ca gonoreea o am de aprox un an.
Astept raspunsuri.
Va multumesc anticipat!
Dupa acest tratament pe chilot nu a mai aparut nimic, insa in dimineata ultimei zile de tratament am stors penisul de la baza spre varf si a aparut o jumatate de picatura as zice de lichid albicios, tulbure.
am mers din nou la medic, iar acesta mi-a prescris azitrox inca 10 zile. Dupa 10 zile aceeasi poveste.
Mi-a fost prescris avelox 5 zile.
Insa picatura aia de dimineatza de la stoarcere nu dispare.
Acum mi-a prescris Zinnat 10 zile din care mai am aprox 4 zile, insa azi dimineata am obs, la stoarcere aceeasi problema.
Intrebari:
Este bun tratamentul pe care mi la prescris?
Sa fie altceva, pe langa gonoree, care da aceea picatura?
Mentionez ca gonoreea o am de aprox un an.
Astept raspunsuri.
Va multumesc anticipat!
4 comentarii
pentru siguranţă şi pentru a limita cantitatea de antibiotice ingerată, aţi putea să mergeţi la medic şi să faceţi un examen de secreţie uretrală- cu antibiogramă şi apoi să vi se dea exact antibioticul de care e nevoie. e posibil să mai fie şi un alt germen, dar până la această analiză nu puteţi să luaţi non stop antibiotice sperând să găsiţi unul care să funcţioneze.
Multă sănătate
Multă sănătate
Multumesc pentru raspuns!
Examen de secretie uretrala am facut, l-as fi postat aici dar nu inteleg ce scrie.
La sfarsit sunt trecute 3 bacterii sau ce dumnezeu sunt, in dreptul a doua dintre ele scrie absent, doar in dreptul cuvantului werner scrie prezent.
Examen de secretie uretrala am facut, l-as fi postat aici dar nu inteleg ce scrie.
La sfarsit sunt trecute 3 bacterii sau ce dumnezeu sunt, in dreptul a doua dintre ele scrie absent, doar in dreptul cuvantului werner scrie prezent.
păi ar fi trebuit făcută şi antibiogramă pentru a şti exact la ce antibiotic se răspunde, aveţi aşa ceva.? o listă cu nume de antibiotice şi bifat unul sau mai multe?
Nu, antibiograma nu am si nici la medic nu e pentru ca el imi prescrie medicamente bazat pe cazurile pe care le-a avut in trecut si la ce medicamene au raspuns respectivii.
O sa-i propun la urmatoarea vizita sa-mi faca si antibiograma.
Multumesc pentru raspunsuri!
O sa-i propun la urmatoarea vizita sa-mi faca si antibiograma.
Multumesc pentru raspunsuri!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4boli cu transmitere sexuala
- 5dupa o luna de la nastere a aflat ca are gonoree
- 2Gonoreea se evidentiaza si la examenul de secretie vaginala?
- 3e a 2 a oara cand am gonoree
- 4am gonoree cred si numai scap de ea...
- 6am nevoie de o parere... in urma unei partide de sex m-am ales cu gonoree
- 6Pentru gonoree se prescrie Tinizol?
- 4oare gonoree? sau alt ceva?
- 6gonoree?
- 6sculament... problema este ca ieri am vazut simptomele si azi am facut-o cu prietena mea
- 5de vreo 5 luni, am probleme... suspectez ca este herpes genital
- 2gonoree
- 0Gonoreea si alte probleme
- 2Dezinfectarea jucariilor sexuale dupa tratarea BTS-ului (gonoree)
- 0Gonoreea
- 0Gonoree
- 0Gonoreea cu sifilis
- 3Gonoree
- 0GONOREE- buletin analize- rog informatii sau confirmare
Mai multe informații despre: Gonoreea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: