Durerile de oase de sold sunt de la osteoporoza?
Buna ziua
Matusa mea are dureri de oasele soldului de mai mult timp, a fost si internata (pentru asta si pentru dureri de coloana-discopatie), doctorita care s-a ocupat de ea i-a pus diagnosticul de osteoporoza dar nu i-a spus daca durerile de oase de la solduri sunt de la osteoporoza.
Imi poate raspunde cineva la aceasta intrebare?
Multumesc pentru orice raspuns,
Elena
Matusa mea are dureri de oasele soldului de mai mult timp, a fost si internata (pentru asta si pentru dureri de coloana-discopatie), doctorita care s-a ocupat de ea i-a pus diagnosticul de osteoporoza dar nu i-a spus daca durerile de oase de la solduri sunt de la osteoporoza.
Imi poate raspunde cineva la aceasta intrebare?
Multumesc pentru orice raspuns,
Elena
7 comentarii
Buna seara!
Osteoporoza nu determina dureri decat in caz de fracturi (col femural, vertebre).
In cazul soldului este vorba, mai probabil, despre o coxartroza sau despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului lombar etc).
Nu am inteles insa elementele esentiale: varsta, greutate/inaltime, antecedente traumatice, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirug ante-picior
Osteoporoza nu determina dureri decat in caz de fracturi (col femural, vertebre).
In cazul soldului este vorba, mai probabil, despre o coxartroza sau despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului lombar etc).
Nu am inteles insa elementele esentiale: varsta, greutate/inaltime, antecedente traumatice, metabolice, reumatologic-inflamatorii etc.
Asteptam detalii relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirug ante-picior
Multumesc mult pentru raspuns, domnule doctor.
Matusa mea are 66 de ani, nu a avut pana acum dureri reumatice (din cate stiu eu), nu a avut vreun accident la sold sau picioare.
Elena
Matusa mea are 66 de ani, nu a avut pana acum dureri reumatice (din cate stiu eu), nu a avut vreun accident la sold sau picioare.
Elena
Multumesc.
Nici de data aceasta nu am reusit sa inteleg esentialul: greutate/inaltime.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirug ante-picior
Nici de data aceasta nu am reusit sa inteleg esentialul: greutate/inaltime.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirug ante-picior
Fiind vorba despre o greutate apropiata de normal, este greu de crezut ca este vorba despre o problema intrinseca a soldului (coxartroza), desi aceasta afectare nu este exclusa.
Cred ca ar trebui mai curand sa consultati un neurochirurg, pentru un probabil sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului lombar etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirug ante-picior
Cred ca ar trebui mai curand sa consultati un neurochirurg, pentru un probabil sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului lombar etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirug ante-picior
Spuneti-mi mai multe de acest spray. Unde il gasesc si la ce pret?
Multumesc pentru informatii,
Elena
Multumesc pentru informatii,
Elena
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2De cateva luni am o durere de sold
- 7dureri puternice in zona lombara si la soldul drept.
- 3de 2 luni de cand ma doare extrem de tare soldul stang
- 36dureri la coloana si in sold
- 4Osteoporoza sexiodopriva si tratament cu Fosavance
- 0durere usoara la sold
- 12durere acuta sold
- 1durere in sold si incapacitatea de a merge pe varful degetelor la piciorul stang
- 3Durere in zona soldului drept.
- 2Durere sold insuportabila
- 17durere de sold cu amortirea piciorului
- 5Hipoestezie sold
- 1durere de sold +picior amortit
- 4Durere sold
- 14durere sold
- 2Durere Sold
- 2Durere sold
- 2Disfuncția articulației sacroiliacă
Mai multe informații despre: Osteopetroza durerea de sold
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: