Cazatura de scari... lovitura la sold
Buna seara!
Bunica mea, in varsta de 80 de ani, a cazut pe scari si s-a lovit la sold si la un picior.La inceput nu a avut nimic, insa dupa o zi a inceput sa o doara atat de rau incat nu se mai poate deplasa deloc. Au trecut deja 2 saptamani si nu simte nicio ameliorare.O doare foarte rau incheietura piciorului(mentionez ca celalalt picior este cu proteza la sold)si soldul.Am incercat cu diverse unguente, comprese, dar nimic. Mentionez ca i-am facut radiografie, iar doctorul a spus ca nu are nimic rupt.Totusi, care credeti ca ar fi problema si ce este de facut?
Multumesc!
Bunica mea, in varsta de 80 de ani, a cazut pe scari si s-a lovit la sold si la un picior.La inceput nu a avut nimic, insa dupa o zi a inceput sa o doara atat de rau incat nu se mai poate deplasa deloc. Au trecut deja 2 saptamani si nu simte nicio ameliorare.O doare foarte rau incheietura piciorului(mentionez ca celalalt picior este cu proteza la sold)si soldul.Am incercat cu diverse unguente, comprese, dar nimic. Mentionez ca i-am facut radiografie, iar doctorul a spus ca nu are nimic rupt.Totusi, care credeti ca ar fi problema si ce este de facut?
Multumesc!
3 comentarii
Cu rezultatul de la radiografie, carui medic v-ati adresat?
M-am adresat atat medicului ortoped cat si a celui de familie. Ambii au zis ca este bine. Dar am mers la un alt spital unde i s-a facut alta radiografie si au vazut ca este fractura de sold. Se pare ca prima radiografie nu era bine facuta. Acum trebuie operata, pentru a i se pune proteza.
In cazul fracturii de sold se impune protezare.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 193durere de picior
- 12Durere de sold
- 3Durere de sold!!!
- 6pete albe pe femur vizibile la ARTRO RM
- 0durere de spate (sold)
- 11Necroza aseptica de cap femural dr.cu coxita dr.
- 3Dureri de spate, sold, genunchi, ochi pe partea stanga.
- 1durere la sold
- 5picior umflat-pulpa superioara
- 5Dureri in sold de sase luni
- 9Proteza totala de sold - dureri postoperatorii
- 7Buletin de examinare IRM
- 9Durere de sold
- 6Dureri sold coccis
- 2Durere sold insuportabila
- 1durere de sold +picior amortit
- 7durere de sold drept pana sub genunchi
- 2Durere sold
- 1Durere ascuțită in sold