dupa ce mancam ceva mai constistent ma balonez
Dupa ce mananc spre exemplu paine, mancaruri mai consistente ma balonez ft ft tare incat mie incomod sa stau pe scaun, burta se umfla pana cand peretii abdomenului sunt tari tari si intinsi la maxim. Beau ceai verde mult si ma gandesc ca din cauza asta organismul s-a obisnuit sa nu mai elimine decat ajutat. Pot fi si allte cauze?
Multumesc
Multumesc
4 comentarii
Cauzele pot fi mai multe. Incearca sa iei carbune medicinal la o jumatate de ora dupa mese, sau cum iti spune farmacistul. sanatate!
Ceaiul verde este toxic si nesanatos. Te-ai gandit vreodata ca iti afecteaza sanatatea ?
m-am gandit doar la faptul ca organismul se poate obisnui cu efectul laxativ pe care il are. In rest am citit ca are foarte multe efecte benefice. Esti primul care imi spune asta
Nu mai crede ce scriu revistele despre asa ceva. Ceaiul negru are cofeina si alte toxine bine cunoscute iar ceaiul verde nu este nimic altceva decat ceai negru cules mai devreme.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7durere abdominala, crampe si balonare
- 8stari de rau dupa operatia de fiere
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 3aproape saptamanal am probleme cu digestia
- 5Absorbtia Novynette la indigestie
- 11balonari dese, eructatii, dureri in piept in partea stanga
- 11constipatie si balonare
- 2colita + constipatie severa
- 5dureri in partea stanga, balonare
- 5sindrom dispeptic sau gastrita?
- 6Acum 2 saptamani jumate: greata, discomfort abdominal, lipsa brusca a poftei de mancare
- 5balonare dupa fiecare masa
- 1tuse seaca, respiratie grea, balonare
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 2durere abdominala si balonare
- 1Balonari, indigestie, ca multi de pe aici
- 0Ameteala. Oboseala. Greata. Balonare.
- 0Balonare la nivelul intestinelor
- 3Gaze intestinale cu aritmie
- 5Greata, balonare si durere subcostal dreapta
Mai multe informații despre: Balonarea ceaiul verde
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: