Dureri puternice in fese
Da, domnule Administrator, numele ar fi cea mai mica problema, insa cum ramane cu interdictia de a scrie peste tot cu exceptia la rubrica de "naturiste "?
mama mea a avut o alergie.nici acum nu stie de la ce.din doua in doua saptamani trebuia sa faca perfuzii cu cortizon ca sa ii dispara umflaturile de pe fata si corp cauzate de alergie.dupa un timp a inceput sa aiba probleme cu rinichii.medicul i-a spus ca din cauza cortizonului a facut piatra la rinichi.la recomandarea unei prietene a apelat la un medic homeopat, iar dupa tratamentul dat de acesta a scapat de alergie definitiv si sunt cativa ani de atunci.a ramas insa cu problemele la rinichi si inca se intreaba de ce nu a facut de prima data tratament homeopat.
ar fi bine daca nu am mai purta "ochelarii de cal" si nu am mai privi doar la drumul deja batatorit.e posibil ca pe marginea lui sa existe lucruri mult mai bune si mai de luat in seama.
ar fi bine daca nu am mai purta "ochelarii de cal" si nu am mai privi doar la drumul deja batatorit.e posibil ca pe marginea lui sa existe lucruri mult mai bune si mai de luat in seama.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20obezitate?
- 4Obezitate - sfaturi practice
- 12obezitate - pastila de slabit?
- 8supraponderabilitate si amenoree, help!
- 1obez gr 2
- 4obezitate gr.3
- 10Ajutor sunt obeza!
- 1o problema nebuloasa... oboseala continua, obezitate
- 10obezitate - dieta sau chirurgie?
- 5obezitate declansata pe fond psihic?
- 4Slabirea la adolescent
- 13Insulina bazala
- 0Sfaturi pentru a scapa de supragreutate (obezitate)
- 6Rezultate Analize Hormonale
- 1Extractul de ananas ajută la combaterea celulitei şi obezităţii
- 0Obezitatea creşte riscul de deces în accidentele rutiere (studiu)
- 8Metroragie in climax
- 3obezitate sau hipercorticism?
- 518 Ani 150 kg dieta drastică
Mai multe informații despre: Obezitatea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: