dureri in piept
ma doare in partea inimi si in spate mai ales noaptea cind ma misc parca ma fulgera ma dor muschi inima nu ma doare cind respir mai adinc parca am o presiune in piept pina in spatele pieptului ca si o febra musculara asta numai de o saptamina o am
4 comentarii
Cu trimitere de la medicul de familie, trebuie sa mergeti intai la medicul Cardiolog pentru a exclude orice problema fizica legata de inima.
Poate fi si un simptom de anxietate daca nu aveti nimic fizic. Cititi pe net despre simptomele anxietatii si verificati daca va regasiti in unele dintre ele.
Poate fi si un simptom de anxietate daca nu aveti nimic fizic. Cititi pe net despre simptomele anxietatii si verificati daca va regasiti in unele dintre ele.
Am avut dureri continue in piept in partea stinga timp de cca 1 luna de zile, am mers la Cardiolog si m-a planificat pe 26.02.2015 pentru CRONO-CT. Dupa ce am venit de la doctor am luat la indicatia acestuia timp de cca 10 zile Nitroglicerina cite 1/zi si din ce in ce au disparut durerile complet.
Intrebarea este: mai e necesara CRONO-CT ?
Astept raspunsul inainte de 26.02.2015. Multumesc.
Intrebarea este: mai e necesara CRONO-CT ?
Astept raspunsul inainte de 26.02.2015. Multumesc.
@ petrica51
CT inseamna Computer Tomograf
Ce ziceti dv. posibil sa insemne:
- coronarografia CT si calcularea scorului de calciu cu substanta de contrast: reprezinta o metoda non invaziva de vizualizare a morfologiei arterelor coronare sau a malformatiilor cardicace congenitale.
- coronarografia CT si analiza ventriculului stang cu substanta de contrast.
Sunati la Policlinica unde le aveti de facut si intrebati ce inseamna si cat costa de ex.
CT inseamna Computer Tomograf
Ce ziceti dv. posibil sa insemne:
- coronarografia CT si calcularea scorului de calciu cu substanta de contrast: reprezinta o metoda non invaziva de vizualizare a morfologiei arterelor coronare sau a malformatiilor cardicace congenitale.
- coronarografia CT si analiza ventriculului stang cu substanta de contrast.
Sunati la Policlinica unde le aveti de facut si intrebati ce inseamna si cat costa de ex.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Disconfort si mici dureri in piept. Ajutor!
- 8Durere spate stanga sus
- 68Dureri in piept senzatie de nod in gat, greata...
- 4amorteli la mana si picior, dureri in piept, de cap
- 6cam de vreo trei luni am dureri in piept care se aseamana cu niste zgarieturi continue
- 1durere in piept
- 1tuse uscata si dureri in piept
- 1Fumat, durere piept
- 6Electrocardiograma eronata?
- 6Nod in gat si durere in piept
- 2Durere de inima si piept
- 1Dureri in piept la miscarea capului
- 1Durere in piept, ce poate fi ?
- 2Dureri Spate + Partea inferioara a pieptului
- 1Durere in zona pieptului si spatelui.
- 6Dureri in piept
- 3Durere in piept
- 1Apasare in piept si junghi care il simt ca o pulsatie
- 1Dureri in piept
- 0Oare o fi tentativă de infarct ?
Mai multe informații despre: Durerea in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: