Dureri in spatele genunchiului, deasupra gambei
Buna seara!Duminica am fost la sala si ma hotarasem sa fac picioare, vreau sa mentionez ca ma lasasem de sala la sfarsitul verii, incepand iarasi, aceasta era prima zi cand antrenam aceasta grupa de muschi, ma asteptam sa am o febra musculara.Luni incepusem sa ma resimt, simteam o durere minora in spatele genuchiului, deasupra gambei, iar azi nu mai puteam sa merg, mergeam doar pe varfuri, nu puteam pune toata laba piciorului jos, simtind atat o rigiditate cat si o durere la nivelui acelei zone, acum nu stiu daca este vreun tendon sau articulatie, sper sa nu fie ceva grav si am uitat sa va spun ca sunt minor(15 ani).
As vreau sa stiu ce imi recomandați, ce ar putea fi, pentru ca sunt putin nelinistit.
Va multumesc.
As vreau sa stiu ce imi recomandați, ce ar putea fi, pentru ca sunt putin nelinistit.
Va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Pot exista sute de cauze posibile. Cea mai logica este supra-solicitarea musculo-articulara (efort exagerat).
In acest caz se impune, logic, o perioada rezonabila de evitare a eforturilor sportive.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Pot exista sute de cauze posibile. Cea mai logica este supra-solicitarea musculo-articulara (efort exagerat).
In acest caz se impune, logic, o perioada rezonabila de evitare a eforturilor sportive.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4probleme genunchi
- 9Dureri de genunchi de abia poate sa mearga
- 5Durere profunda genunchi si cot drept
- 5durere genunchi in special cand trebuie sa imi vina menstruatia
- 4durere ce revine la genunchi
- 1Dureri genunchi
- 9ma tot supara genunchii...si cred ca aproape cu tot ceea ce inseamna incheietura
- 1Entorsa genunchi
- 1Durere punctuala genunchi
- 0Durere genunchi, RMN
- 4Durere genunchi
- 4Genunchi strambi si dureri
- 0Durere de genunchi.
- 4Durere de genunchi și gamba umflata
- 1Durere sub genunchi și gleznă
- 1Probleme la genunchi
- 1Lovitura genunchi
- 3Durere de genunchi !
- 0Durere genunchi