durere de spate dorsal
buna ziua,
in urma cu 3, 4 zile m-am "blocat", daca pot sa spun asa, de spate.fiind in parc cu fetita mea o tot ridicam pe tobogan cand la o ridicatura brusca am simtit o durere dupa care am ramas cam limitat in miscari si bineinteles cu durerile de rigoare.zona afectata este cea dorsala.am luat nurofen am masat zona cu fastum gel, simtomele s-au ameliorat dar inca ma doare considerabil plus imobilitatea.
Mentionez ca stiam de o dorsalgie plus scolioza dorsala si ceva discopatie.acuma am zis ca ma duc la doctor dupa ce ma mai lasa durerea.
Sa fie o intindere?ce sa mai fac sa-mi treaca mai repede?
in urma cu 3, 4 zile m-am "blocat", daca pot sa spun asa, de spate.fiind in parc cu fetita mea o tot ridicam pe tobogan cand la o ridicatura brusca am simtit o durere dupa care am ramas cam limitat in miscari si bineinteles cu durerile de rigoare.zona afectata este cea dorsala.am luat nurofen am masat zona cu fastum gel, simtomele s-au ameliorat dar inca ma doare considerabil plus imobilitatea.
Mentionez ca stiam de o dorsalgie plus scolioza dorsala si ceva discopatie.acuma am zis ca ma duc la doctor dupa ce ma mai lasa durerea.
Sa fie o intindere?ce sa mai fac sa-mi treaca mai repede?
1 comentarii
Ceva similar am patit si eu anul trecut. La mine simptomele au durat cam 2-3 saptamani, timp in care nici nu am mai putut pune piciorul in pamant. In urma analizelor facute se pare ca aveam o discopatie lombara. Incearca sa te protejezi pe cat poti de rece, curent, etc (eu aveam obiceiul sa merg, chiar iarna cat mai sumar imbracat), incearca sa nu ridici greutati prea mari, statul prea mult la birou e iarasi contraindicat. Multa sanatate iti doresc si un Paste Fericit!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2durere de spate si de umar
- 5Am burta.. cum scap de ea?
- 10coloana vertebrala - dureri
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 2nu mai pot sa dorm datorita durerilor pe care le am in spate sub omoplatul stang
- 7durere inghinala si in spate
- 1dureri de spate
- 6De vreo doua zile simt o durere de spate la inghitire
- 4dureri de spate
- 2Dureri sub buric, toracale si spate.
- 2Dureri spate
- 1tratament cu medrol pentru durerile de spate
- 1Durere in spate cand inghit mancare.
- 2diagnosticat cu angina pectorala instabila. acum 4 luni
- 4dureri de spate severe
- 1Durere de spate, posibil altceva?
- 0Dureri de spate, lordoza lombara