Ma ustura cand urinez
Buna seara ! Urinez des, putin si ma ustura si in restul timpului, nu numai cand urinez. A inceput sa ma usture de cand am avut un contact sexual, acum 3-4 saptamani. este vorba de infectie ?
3 comentarii
mergeti la urolog Poate fi o BTS
acelasi simtome am avut si eu..a rezultat k am o infectie urinara ce m am luotat cu ea 4luni, dupa fiekre tratament imi reaparea la un inetrval de 2sapt...mergeti la o analiza de urocultura ! nu e de joaca...i paretenrulsa faca acelasi lucru...la ei simtomele apar mult mai greu !
buna ziua
Am si eu o problema..cand urinez simpt o senzatie de arsura si usturime si merg mai des la toaleta si fac doar cateva picaturi, iar cand stau simpt tot o senzatie de arsura dar si de mancarime si jurul orificiului ai vaginului.Va rog sa imi spuneti ce ar fi.Azi e o saptamana de cand mi-am facut examen de urina si urocultura si mi-a negativ dar atunci nu aveam aceeste probleme
Am si eu o problema..cand urinez simpt o senzatie de arsura si usturime si merg mai des la toaleta si fac doar cateva picaturi, iar cand stau simpt tot o senzatie de arsura dar si de mancarime si jurul orificiului ai vaginului.Va rog sa imi spuneti ce ar fi.Azi e o saptamana de cand mi-am facut examen de urina si urocultura si mi-a negativ dar atunci nu aveam aceeste probleme
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme la urinat
- 7urinez des - sfaturi
- 9Urinari dese
- 2urineaza f des
- 0Usturime la urinare
- 2urinari dese de la stres sau suparare ?
- 1probleme in zona genitala
- 3Urinez foarte des, va rog sa ma ajutai cu un raspuns
- 2am o problema in zona genitala
- 1Urnarii dese + spermatozoizi de culoare galben-verzui..
- 3Urinari prea dese
- 0am o problema cu penisul
- 1usturime la urinare continua de vreo luna si jumatate
- 2Iritare penis
- 4Usturime vaginala
- 7Oboseala si somnolenta exagerata
- 4Problema dupa deflorare
- 1Hematii in urina, usturime la urinare si urocultura fara bacterii.
- 0Infecție urinară?
- 2Simptome diabet
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: