Dureri la plamani?
De ceva vreme (3-4 luni) am o durere puternica in spate in partea stanga, foarte rar si in dreapta. Acum 1-2 luni am fost racit destul de puternic si de atunci durerea este mult mai puternica. O simt odata cu pulsul sub forma de intepaturi cateodata si de intindere-(cand aplec capul in fata). Sa nu mai zic ca atunci cand imi fortez coastele apasand puternic pe ele ma doare ff tare.
Poate fi ceva serios la plamani ?
Tin sa precizez ca am doar 17 ani...
Poate fi ceva serios la plamani ?
Tin sa precizez ca am doar 17 ani...
7 comentarii
Am uitat sa zic ca aceste dureri nu inceteaza aproape niciodata, cateodata la efort. Pana si noaptea am probleme cu somnul din cauza lor.
Acum 1-2 luni ai fost la medic? Ai facut vreun tratament ? Febra ?Trebuie sa faci, pentru inceput, o radiografie toracica simpla.Nu ti-a iesit nimic pe piele in zona dureroasa ?
Am fost la medicul de familie si mia dat o banala reteta pt raceala ( nurofen, strepsils, modafen cred ). iar pt durerile din piept mia dat calciu, cate 2 pe zi dar nau avut nici un efect.
Acum durerile au inceput sa se extinda, de la inima mult in jos, si spre umar. Incomoditatea si durerea le am mereu.
Acum durerile au inceput sa se extinda, de la inima mult in jos, si spre umar. Incomoditatea si durerea le am mereu.
Ai nevoie de un control mai amanuntit.Cardiologic nu cred ca ai probleme serioase. Si cred ca esti un baiat si cam prea sensibil. Daca nu ai alte manifestari decat aceasta durere, mai ia, doar daca este necesar, cate ceva pentru durere si dupa sarbatori sa faci, cum ti-am spus, o radiografie la plamani sau mergi sa te vada un internist.
Buna dimineata!Am 26 ani si de ceva timp am avut o senzatie de furnicaturi in spate in zona plamanilor, acum s-a transformat in dureri, nu stiu daca ma dor plamanii sau spatele, nu ma doare cand stau in pat sau rezemata de ceva, in rest mai tot timpul.Am nascut anul trecut, dar dureri nu am avut pana acum cateva luni.Am uitat sa precizez ca sunt fumatoare on off, si fumez 1-5 tigari/zi, cateodata deloc.ce credeti, e vorba de ceva grav?sunt foarte panicoasa de fel...imi e tare frica de rezultat.multumesc frumos
Buna ziua am 23 de ani si am o problema in partea dreapta ma doare rau am facut film la plamani si nu am nimic dar ma inteapa cateodata am avut o bacterie la stomac pylori si am luat antibiotice si de atunc ma doare in partea dreapta in piept unde este sanul de la ce poate fi cauza?
buna ziua!ma numesc cristina si am 25 ani acum cateva luni am inceput sa SCUIP SANGE rosu din gat dupa o perioada de o saptamana am si scuipat dar aceasta a fost urmata si de o VOMA CU SANGE...mentionez ca am fost la un control la plamini deoarece am crezut ca am tbc insa nu am nimic la plamini.sangele este de un rosu curat si atunci cand vars ma ia si cu dureri de cap si ameteli..intrebarea mea ar fi daca este de la stomac tinand cont ca am avut gastrita care a fost tratataideea este ca nu stiu ce organ ar trebui sa fie bolnav daca am simptomele de mai sus
Bolile care le stiu ca am sunt psioriasis si gastrita(asta daca a revent-spun asta ptrk nu mai am simptomelel si durerile pe care le aveam cand am descoperit ca am gastrita acuta sau cronica..nu mai stiu exact)
mai mentionez si ca lucrez 12h in fiecare zi si doar un liber pe sapt..poate fi si de la oboseala?
AS DORI UN RASPUNS pentru ca am inceput sa ma cam sperii deoarece pana acum mi se intampla 1-2 ori pe luna si acum la 2-3 mi se repeta si este urmata si de insuficienta respiratorie
SCCZ daca am folosit termeni medicali incore
- See more at: http://forum.romedic.ro/prod/Reactii_gastrice_pe_fond_de_stres?_080887.html#adauga_sub
Bolile care le stiu ca am sunt psioriasis si gastrita(asta daca a revent-spun asta ptrk nu mai am simptomelel si durerile pe care le aveam cand am descoperit ca am gastrita acuta sau cronica..nu mai stiu exact)
mai mentionez si ca lucrez 12h in fiecare zi si doar un liber pe sapt..poate fi si de la oboseala?
AS DORI UN RASPUNS pentru ca am inceput sa ma cam sperii deoarece pana acum mi se intampla 1-2 ori pe luna si acum la 2-3 mi se repeta si este urmata si de insuficienta respiratorie
SCCZ daca am folosit termeni medicali incore
- See more at: http://forum.romedic.ro/prod/Reactii_gastrice_pe_fond_de_stres?_080887.html#adauga_sub
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am 14 ani, 1.48 inaltime si 36 de kg.. vreau sa ma ingras 2 kg
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 10doresc un raspuns rapid si serios
- 5Penis curbat spre stnaga (am 15 ani)
- 9la analize de urina se poate depista ceva legat de sex?
- 4E hernie? Va rog ajutati-ma
- 3din copilarie am ramas cu frica de intuneric
- 7Masturbarea slabeste?
- 6sanii mei nu au aceeasi marime: unul e mai mic decat celalalt
- 18Vasculita necrotica de la 13 ani!
- 4cum as putea sa ma vindec de infectia urinara?
- 4sportul agraveaza astigmatismul?
- 5adolescenta cu dureri genunchi
- 4amigdalita pultacee
- 6tumori pulmonare
- 37tumora pulmonara lss cu invazie parietala T4, N2 MX stadiul III B
- 2adolescent foarte rebel...cum sa procedam?
- 10Ce sa aleg, ce imi spune inima sau ce spun parintii?
- 4am hemoroizi?
- 2fetita mea are un ganglion la sanul stang
Mai multe informații despre: Adolescentul Plamanii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: