Durere de inimă?
Bună ziua, acum 3 zile spre seară am resimțit în partea stângă niște înțepături de mică intensitate, ulterior următoarea zi m am trezit cu o presiune în zona inimii și o durere surdă care persistă și senzație de arsură.De asemenea am observat ca am o durere în zona sânului, mai exact în partea de jos a acestuia. Azi am început să simt furnicături în mâna și chiar în zona sânului. Precizez ca doar sânul stâng mă doare ca și cum ceva este inflamat iar masându-l durerea dispare cat de cat. Am mereu această senzație de presiune când respir. Am verificat și tensiunea și pulsul, care sunt ok. Ce ar putea fi mai exact? Un răspuns vă rog până ajung la medic zilele următoare!
2 comentarii
Nu aveti nimic, ati lucrat stind aplecata ori un efort mai mare timp indelungat pe partea stinga si s-au comprimat muschii mai mult acolo creind o durere inter costala care o resimtiti cind respirati.
Nu mi amintesc să fi stat intr o poziție incomodă, dar presupun ca ceva a fost din cauza a ceea ce simt. Mulțumesc pentru răspuns!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am o boala de inima?
- 4De vreun an de zile, am niste simptome extrem de suparatoare, parca m-ar durea inima
- 3am 20 ani si am probleme cu inima :(
- 4dureri de inima?
- 3dureri de inima
- 4Inima... recomandare medicament
- 8Durere in mana stanga si intepaturi in zona inimii
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 0Dureri de inima
- 0Durere in zona inimii
- 3Durere inima, mana stanga, picior stang.
- 3Dureri de inimă
- 2Durere in zona inimi
- 2Durere/intepaturi partea stanga sus de 4 zile
- 0Durere in dreptul sânului stâng, care se simte pana in spate
- 1Durere toracica in partea stanga
- 0Va rog raspuns! am dureri groaznice, insuportabile de spate zona toracala stanga
- 3Necesita control cardiologic
- 1Panică
Mai multe informații despre: durerea de inima durere toracica in stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Durere în piept apărută la efort (durerea toracică de efort)
- Durere în piept în partea stângă (durerea toracică sângă)
- Durere toracică centrală (în piept, retrosternal, precordial)
- Durere toracică (în piept) cu iradiere în brațul stâng
- Durerea pleuro-pulmonară - caracteristici, diagnostic diferențial și tratament
- Senzația de arsură în zona inimii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: