durere la contactul sexual
Buna, am 19 ani si de fiecare data la contactul sexual ma doare si nu stiu din ce cauza. Daca ati putea sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc
2 comentarii
Fie nu esti pe aceeasi lungime de unda cu partenerul tau, fie el e neexperimentat.
Daca nu sunt probleme medicale, totul se poate rezolva daca te relaxezi mai mult, preludiul este prelungit sau daca folositi un lubrifiant.
In cazul in care toate astea nu duc la nici un rezultat, poti lua in calcul si anumite afectiuni: vaginism, infectii vaginale, probleme la nivelul cervixului, uterului sau ovarelor(chisturi).
Se recomanda un consult ginecologic daca apar sangerari, leziuni sau secretii anormale.
In cazul in care toate astea nu duc la nici un rezultat, poti lua in calcul si anumite afectiuni: vaginism, infectii vaginale, probleme la nivelul cervixului, uterului sau ovarelor(chisturi).
Se recomanda un consult ginecologic daca apar sangerari, leziuni sau secretii anormale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5probleme sexuale la menopauza
- 2Dureri groaznice in timpul actului sexual
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 4este o problema sau nu?
- 3am inceput sa avem dureri in timpul actului sexual
- 5sangerare insotita de dureri in timpul actului sexual
- 0pot ajunge la orgasmul vaginal dar am dureri
- 4Durere foarte mare in timpul actului sexual!
- 4dureri la inceputul penetrarii
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 3Probleme in timpul actului sexual
- 28Dureri genitale ciudate, in ultima vreme
- 4Prietena mea este insarcinata?
- 3Un sfat..:)
- 0usturime la act sexual
- 0dureri in timpul contactului sexual
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 3Dureri mari, inca nu am reusit sa facem sex
- 3anticonceptionalele sunt de vina pentru ce mi-se intampla?
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: