Menstruație prea devreme
Bună. Acum două zile am avut contact sexual cu prietenul meu, menționez că suntem începători și pe mine ma doare mereu când intra și mai am și o senzație de usturime, chiar dacă încercăm de "n" ori tot ma doare cred ca sunt prea strâmtă, ieri când am încercat nu am putut și am renunțat să o mai facem din cauza dureri si a fost prea puțin preludiu.. După câteva ore am vazut o pată închisă la culoare pe chiloti și nu stiu ce este pentru ca menstruație trebuia sa-mi vina mai târziu cu 5 zile... Nu stiu daca este o dereglare hormonală și menționez ca fiecare contact a fost protejat.. Ar trebui să-mi fac griji? Eu mereu îl aveam reglat până în momentul acesta..
3 comentarii
Buna ziua, avand in vedere ca ari inceput viata sexuala este important sa intelegi ca ai de acum responsabilitatea de a avea grija de propria sanatate genitala/sexuala. In situatia pe care o descrii este recomandat sa mergi la un consult ginecologic care va arata care este situatia si daca este vorba de o infectie.
Dintr-o alta perspectiva: preludiul este esential pentru desfasurarea actului sexual caci ajuta organismul sa se pregătească pentru situatie (relaxare, lubrifiere) de care depinde bunul mers al actului sexual.
Dintr-o alta perspectiva: preludiul este esential pentru desfasurarea actului sexual caci ajuta organismul sa se pregătească pentru situatie (relaxare, lubrifiere) de care depinde bunul mers al actului sexual.
Dacă este menstruație, dr ginecolog o sa poată să-mi spună ceva?
Asteapta pana se incheie menstruatia si apoi mergi. Daca totusi sangerarea nu se opreste in cateva zile mergi si discuta cu medicul.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri in timpul contactului sexual
- 37durere in timpul actului sexual
- 4durere in timpul actului sexual
- 3REPAUS SEXUAL DE DURATA - acum doare ingrozitor!
- 7Durere in timpul actului sexual
- 2nu mai simt placere cind ejaculez ce-o fii asta ca n-am idee?
- 2Dureri groaznice in timpul actului sexual
- 4Dureri si usturimi in timpul actului sexual
- 3durere in timpul actului sexual... mi s-a spus ca este anexita
- 3dureri intra-vaginale in timpul actului sexual
- 5Durere mare in timpul actului sexual dupa histeroctomie
- 5Sexul a devenit insuportabil, ajutor!
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 2Usturime la contact sexual
- 3Dureri in timpul actului sexual
- 4dureri in interior si usturime si in interior si in exterior
- 23Exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 8mancarimi... Ajutati-ma!
- 0Dureri vaginale
- 1Durere in timpul actului sexual
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: