dureri in timpul sarcinii la 7 luni jumate
Buna, sunt insarcinata deja de 7 luni jumate si acum de doua saptamini mi sau inceput niste dureri mai jos de burta dar inafara de ele ma doare toata burta.Istoria mea e ca cind eram mica am fost bolnava de animie hemolitica si am fost operata miau inlaturat suplina cu diagnosul Mencovschii Sofar, dupa ce mi sa spus ca copii 99% nu o sa pot avea...dar acum cu ajutorul la Dumnezeu am prins insarcinata si sarcina mea e deja de 7 luni jumate, dar in aceste 7 luni am fost internata in spital de 3 ori cu pericol de pierderea sarcinii...in ultimul timp ma simteam cam rau si au inceput sa imi creasca trombocitele, hemoglobina si plus la asta bilirubina.am fost la hematolog si mia prescris Choludexan si Enterosgel Lactobio leam primit dar nu e nici un rezultat, acum mi sau inceput durerile mai jos de burta si in spinare, plus la asta am ameteli, dureri in toata burta si slabiciuni, am primit 3 zile picuratoare dar de la ea imi pare ca mai rau ma simt si acum din ce in ce mai rau ma simt.Spunetimi va rog ce poate fi asta si daca pot spera la ceea ca fatul sa imi fie sanatos si o sa ajung la nastere?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt disperata, am sifilis si sunt insarcinata
- 2sarcina fara vizita la ginecolog
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 5tobradex si sarcina
- 4infectie proteus in sarcina de 30 de saptamani
- 5rezultat biopsie si gravida in 7 luni
- 12Crestere neadecvata fat, retard de crestere?
- 1umflaturi labii mici
- 2Nevralgie de trigemen in sarcina
- 2Durere in sarcina
- 0Înțepături vaginale în săptămâna a 9 a ?
- 0Este normal in sapatamana 6 de sarcina sa nu mai am dureri de sâni atât de mari?
- 1Dureri in sarcina!!! in zona inghinala pe partea dreapta
Mai multe informații despre: Sarcina luna VII durerea in timpul sarcinii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: