sarcina fara vizita la ginecolog
as dori fffff mult opinia unui medic ginecolog.sunt insarcinata in 7 luni si jumatate si nu am fost deloc la ginecolog (nu ma lasa sotul) in schimb merg la ecograf si am facut analizele de la inceputul sarcini care au iesit toate bune. la eco mi s-a spus mereu ca bebe e bine.intrebarea mea este cat de riscant poate fi pt bebe si chiar pt mine nemergand la ginecolog. mentionez ca nu am avut nici un fel de probleme pe parcursul sarcini. multumesc
2 comentarii
stiu k sunt multe mesaje si multi oameni care asteapta un raspuns.dar chiar nu s-a gasit un medic sa imi raspunda si mie????? va rog am nevoie de un raspuns multumesc-alisia
Draga alisia nu sunt medic dar cred ca ar trebui sa consulti unul.Nu inteleg de ce sotul tau nu te lasa?Daca e ste o problema ca te dezbraci in fata altei persoane atunci e o prostie, gandestete ca tot o sa te dezbraci cand o sa nasti deci ar fi trebuit sa mergi la medic pe toata perioada sarcinii sa stai linistita., si ganditi-va ca traim in sec 21 si e pacat sa nu profitam de asta.Multa sanatate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt disperata, am sifilis si sunt insarcinata
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 5tobradex si sarcina
- 4infectie proteus in sarcina de 30 de saptamani
- 5rezultat biopsie si gravida in 7 luni
- 12Crestere neadecvata fat, retard de crestere?
- 1umflaturi labii mici
- 0dureri in timpul sarcinii la 7 luni jumate
- 2Nevralgie de trigemen in sarcina
Mai multe informații despre: Sarcina luna VII
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: