Nevralgie de trigemen in sarcina
Buna ziua, cu 2 zile in urma am fost diagnosticata cu nevralgie de trigemen dupa alte 5 zile de dureri, mentionez ca sunt însărcinată in luna a 7. Dupa vizita la orl si ginecolog mi s-a prescris nurofen de 2 ori pe zi si voltaren unguent local. Ciudat, deoarece pe prospectele amândurora scrie ca nu se administrează in ultimele luni de sarcina. Am niste dureri groaznice pe partea stângă, cap, ureche, maxilar si toti dintii, deabia ma chinui sa mănânc. Nu stiu ce sa mai fac, durerea nu se ameliorează deloc. A mai trecut cineva prin asa ceva? In cat timp trece?
2 comentarii
Buna seara. sunt bolnava de nevralgie de trigemen de aproape 4 ani. de curand am facut si operatia de decompresie a nervului si tot am dureri. zilnic trebuie sa iau pastile de durere cateodat doar 1 paracetamol in alte zile pana la 4 pastile, paracetamol, ibuprofen, flamexin, piafen... am 34 ani si vreau sa intreb daca cineva a dus o sarcina care sa fi luat asa multe pastile zilnic sau ce pastile pot lua cand am durerile de cap? vreau sa fac un bebe dar cu asa dureri mari nu pot trai fara pastile zilnic. multumesc.
Buna monyk28..am inteles ca ai fost operata in tg mures..imi poti spune si mie cum se numeste dr neurochirug...se numeste cumva Dr.Madaras Alexandru..eu am fost diagnosticata in februarie in acest an cu nevralgie de trigemen..si vreau sa vorbesc un pic cu u...vreau sa ti cer un sfat...sunt asistenta medicala si total bulversata de aceasta situatie.am intrat pe acest forum din intqmplare si crede ma ca din cauza durerilor ce le am nici nu stiu cum se poate scrie in privat cuiva...nu gasesc:((...daca vezi mesajul meu te rog raspunde mi...si eu am programare miercuri 29.03.2013..la Dr.Madaras si vroiam sa stiu daca la el te ai operat..multumesc..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Nevralgie de trigemen
- 3sunt disperata, am sifilis si sunt insarcinata
- 153nevralgie arnold si trigemeni (dureri groaznice de cap)
- 9nevralgie trigeminala - ce as putea sa fac sa ii ameliorez starea?
- 6Nevralgie trigeminala
- 5tobradex si sarcina
- 4infectie proteus in sarcina de 30 de saptamani
- 3Nevralgie sau depresie?
- 3nevralgie de trigemen
- 5rezultat biopsie si gravida in 7 luni
- 0poate fi nevralgie de trigemen?
- 12Crestere neadecvata fat, retard de crestere?
- 6nevralgie, sinuzita sau altceva?
- 0Clinica pt operatii de nevralgie
- 1Recomandare doctor +spital pentru tratarea nevralgiei de trigemen și sfenopalatine
- 0Nevralgie de trigemeni
Mai multe informații despre: Nevralgia de trigemen Sarcina luna VII
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: