sunt disperata, am sifilis si sunt insarcinata
Buna ziua, am o mare problema.sunt in luna a 7a, am fost diagnosticata cu sifilis, am facut tratament dar tot pozitiva sunt.Sotul meu e negativ, nu inteleg de ce.Suntem impreuna de 3 ani si nu m-am culcat cu nimeni altcineva.Tratamentul l-am terminat acum doua luni, ce riscuri sunt ptr bebelus?Va rog sa-mi raspundeti, sunt foarte nelinistita!
3 comentarii
ce riscuri exista ptr copil? o sa mi se pozitiveze vreo data? cum pot sa-mi dau seama de unde am boala si de cand?
buna! ma numesc elena, si as vrea sa-ti fiu de folos in ceea ce priveste problema ta, eu lucrez in cadrul unui lab medical, chair efectuez analize pt diagnosticarea sifilisului. Sfatul meu este sa-ti repeti aceasta analiza VDRL-rpr cu TPHA pentru confirmare. Din experienta, iti pot spune ca titrul anticorpilor creste in cazul femeilor insarcinate care au fost infectate candva cu sifilis, dand reactii fals pozitive. Si da afecteaza fatul, dupa nastere si acesta va prezenta reactie pozitiva in primele 6 luni caci preia sistemul imunitar al mamei. Repeta-l eventual si la Cantacuzino in paralel, caci este institut de referinta pentru toate celalalte laboratoare si dansii s-au mai confruntat cu astfel de cazuri. Mult noroc si sper sa-ti fie de folos sfatul meu, multa sanatate!
ai facut tratament? cum s-a nascut bebelasul? e sanatos?multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sifilisul si sarcina
- 5am nevoie de un sfat: sunt insarcinata si am descoperit ca am sifilis
- 2sarcina fara vizita la ginecolog
- 10dureri de urechi si masele in sarcina
- 5tobradex si sarcina
- 5rezultat biopsie si gravida in 7 luni
- 1umflaturi labii mici
- 0dureri in timpul sarcinii la 7 luni jumate
- 2Nevralgie de trigemen in sarcina
- 0TPHA pozitiv in sarcina
- 1TPHA pozitiv in sarcina
- 3Sifilisul tratat poate afecta o sarcină ulterioară?
- 4Sifilis in sarcina
- 0Insarcinata in 3 luni.. analizele pentru sifilis pozitive
- 0Ajutor... sifilis pozitiv, insarcinata in 3 luni
Mai multe informații despre: Sifilisul si sarcina Sarcina luna VII
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: