Durere in sarcina
Bună ziua am si eu o intrebare sunt disperată.am 22de ani si 2copii de3-5ani(nasteri normale)acum sunt insarcinata in 20 de săptămâni.am fost acum o luna la control mia spus ca placenta e foarte jos dar e posibil sa se urce.nu am sangerat deloc in sarcina dar ma deranjeaza ca de o luna după control in timpul actului sexual simnt ceva jos e ciudat nu stiu cum sa ma exprim e ca si cum am numai oase înăuntru iar cand ma penetrează simnt discomfort nu suport il împing nu mai pot continua.oare sa fie copilul?ce poate fi?multumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Daca placenta este situata mai jos este posibil sa aveti discomfort sau sangerari chiar si cu ocazia contactului sexual.
Este indicat sa faceti un control ginecologic si eventual ecografie (daca medicul care va urmareste considera ca este necesar).
Daca placenta este situata mai jos este posibil sa aveti discomfort sau sangerari chiar si cu ocazia contactului sexual.
Este indicat sa faceti un control ginecologic si eventual ecografie (daca medicul care va urmareste considera ca este necesar).
Da acum o lună când am fost la control aveam 16saptamani si mi.a spus ca se poate ridica pana la 28de săptămâni. Mentionez ca nu am sangerat niciodată in sarcină, nici efort nu am facut de când am fost luna trecuta.de pe atunci am inceput sa am disconfort in timpul actului sexual.chiar daca ma ud jos tot simnt discomfort.ceea ce la control nu mia interzis actul sexual doar sa ma feresc de frig si efort.voi merge la control când voi avea bani...pana atunci stai si sper sa fie totul bine.multumesc mult pt raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2actul sexul in timpul sarcinii
- 5Sexul in saptamina 8?
- 6ultima luna de sarcina si sexul
- 13dopul si sexul
- 2ejacularea in timpul sarcinii!
- 0dureri in timpul sarcinii la 7 luni jumate
- 1Sex interzis în sarcina
- 0Sarcina, o mutație trombofilica, hematom
- 0Înțepături vaginale în săptămâna a 9 a ?
- 6Sexul in timpul sarcinii ?
- 1Sex în timpul sarcinii
- 0Dureri in timpul actului sexual in timpul sarcinii
- 1Dureri in sarcina!!! in zona inghinala pe partea dreapta
Mai multe informații despre: Sexul in timpul sarcinii durerea in timpul sarcinii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: