Durere in timpul actului sexual
Salutare ! Acum aproape 2 luni, eu si prietena mea am facut dragoste dupa o perioada de 3 ani de pauza. In timpul preludiului nu a fost nicio problema, se simtea bine si era bine lubrifiata, insa atunci cand am trecut la penetrare, a simtit un disconfort, o durere si mi-a spus sa ma opresc. Apoi am incercat din nou sa o penetrez foarte incet, insa durerea a reaparut. Am incercat sa schimbam pozitia (in misionar) si nu a mai resimtit acel disconfort, insa atunci cand am schimbat iarasi pozitia, durerea a reaparut. Am lasat-o pe ea sa o potriveasca asa incat sa nu o deranjeze si sa controleze ea gradul de penetrare.Imi spunea ca se simtea stramta. Ceea ce am observat este ca in anumite pozitii o durea, in timp ce in alte pozitii, nu o durea. Stiu ca, atat inainte sa facem dragoste cat si in timpul partidei, ea era emotionata si ma intreb daca acest lucru ar fi putut influenta. Tin sa mentionez ca ea sufera si de sindromul ovarelor micropolichistice.
Ce ar putea cauza aceasta durere ? Perioada indelungata de abstinenta ? Factorul psihologic ? Sindromul ovarelor micropolichistice ? V-as ruga sa imi da-ti un raspuns cat mai complet
Ce ar putea cauza aceasta durere ? Perioada indelungata de abstinenta ? Factorul psihologic ? Sindromul ovarelor micropolichistice ? V-as ruga sa imi da-ti un raspuns cat mai complet
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4am nevoie de un sfat
- 4durere in timpul actului sexual
- 5Probleme in timpul actului sexual
- 12dureri din cauza steriletului? va rog un raspuns!
- 35durere in timpul actului sexual
- 6durere dupa actul sexual
- 2dureri in timpul actului...
- 12Dispareunia - tratament?
- 5mimeaza orgasmul sau e inhibata?
- 2usturime dupa sex. durere la penetrare
- 10scurgere albicioasa si durere in timpul actului sexual
- 9usturimi de 2 ani!ce sa fac?
- 6numai sunt virgina, dar pot fi insarcinata?
- 4Primele acte dupa dezivirginare
- 0Contact sexual dureros
- 2Am o problema de 3 ani de zile
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 3anticonceptionalele sunt de vina pentru ce mi-se intampla?
- 2Ajutor! durere ovare, spate
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: