durere in partea stanga subcostala

buna ziua... cateodata imi apare o durere insupostabila in partea stanga subcoastala, , , imi fac griji. ce poate fii?
3 comentarii

Consulta un internist, pot fi multe in zona, de la pancreas, la colon, splina etc. De la distanta, imposbil de spus.

Foarte corect raspunsul de mai sus.
Pana ajungeti la medic, ganditi-va la urmatoarele lucruri: are durata scurta sau mai lunga? se insoteste de greata, balonari sau de usturimi la urinat? are legatura cu constipatia? Sunt mai multe aspecte de luat in calcul, asa ca, e bine sa mergeti la consult.
Pana ajungeti la medic, ganditi-va la urmatoarele lucruri: are durata scurta sau mai lunga? se insoteste de greata, balonari sau de usturimi la urinat? are legatura cu constipatia? Sunt mai multe aspecte de luat in calcul, asa ca, e bine sa mergeti la consult.

Buna seara si eu ma confrunt de doua saptamani cu o durere constanta sub coaste in partea stanga, eliminarea greoaie a gazelor, scaun regulat fara dureri, tin saprecizez ca mi s a facut ecografie si nu mi a gasit decat un chist obarian stang...de la asta sa mi se traga si balonare si durerea ?!dar de ce ar fi pozitionata atat de sus daca ar fi vba despre ovar?! Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Cand respir ma inteapa in stanga
- 4dureri partea stanga sub coasta
- 2de 2 ani a inceput sa ma doara in partea stanga jos la burta
- 2durere in partea stanga jos insotita de o usturime, frisoane
- 6reactii la antibiotic: durere in partea stanga, putin mai jos de stomac
- 6simt pur si simplu inainte de a avea scaun, am dureri foarte acute, care imi taie respiratia
- 1Dureri in partea stinga a cutiei toracice.
- 3durere in partea stanga a abdomenului
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 4durere sub coasta stanga
- 4Durere abdominala si toracica
- 0De trei zile ma doare sub coaste in stanga
- 2Dureri abdomen stanga
- 3Dureri in partea stanga
- 3durere burta
- 0Durere partea stanga
- 11Va rog ajutor, sunt disperat - dureri si balonare in partea stanga abdominala si sa ragai incontinuu
- 0Durere in partea stanga a abdomenului
Mai multe informații despre: durerea in partea stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: