dureri in partea dreapta a capului
buna ziua!am mai avut dureri de cap dar nu ca cele din ultimele zile.acum 3 zile a inceput o usoara durere de cap.am zis ca o fi de la vreun curent ca am cam stat cu usile deschise.am luat un algocalmin, nimic.l-am luat pe al doilea.tot nici o ameliorare.sa dus sotul la farmacie si am luat 3 saridon in decurs de 7-8ore.tot nimic.aveam o durere in ceafa pina intre ochi doar partea dreapta.am luat apoi un solpadeine efervescent si in 10 minute parca mia luat cu mina.a doua zi m-am trezit putin obosita si ma strapungea parca cite putin in dreapta capului.in maxim o ora durerea sa intensificat si am luat un aulin insa nu mia trecut.apoi am luat din nou solpadeine si asta sia facut efectul.astazi e a3zi si la fel dimineata nu am avut nimic insa durerea vine treptat.am luat din nou solpadeine, mia trecut insa simt ca nu pe deplin.durerea e mai mult dupa cap, in ceafa, cu scurte senzatii de voma (nu am vomat, insa am avut niste ragaieli-scz).cind ridic ochii sa ma uit peste cap simt ca ma doare la frunte, intre ochi.daca puteti sami spuneti ce as putea lua.nu am medic de familie, de asta am apelat la d-voastra.multumesc
3 comentarii
am uitat sa spun ca nu am avut ameteli.doar senzatii de greata
va rog frumos imi raspunde si mie cineva?????
Fix aceeasi problema o am si eu, am mai cautat pe forum raspuns si nu am gasit nimic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de cap dimineata
- 4durere de cap
- 163anxietate si durerei de cap
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 3Durere suspecta, care revine...
- 3Durere de cap pe partea stanga
- 5Durere in partea stanga a capului
- 1furnicaturi si senzatii de arsura la nivelul pielii capului
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 7Dureri de cap, ameteli... zilnic
- 6Bolnava sau nu?
- 6Ma doare gatul, zona artera carotida
- 9Pierderi zilnice de memorie, afazie, dureri de cap
- 3durere cap de o saptamana
- 9Va roog sunt o mamica disperata
- 1Ce se afla în (mijlocul capului şi spatele nasului) şi care poate da dureri de cap.
- 1Durere ascutita la ceafa
- 1Durere de cap pe partea stanga!!
- 4Dureri de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: