Dureri degetele mari de la maini.
Buna ziua, de peste 1 an de zile am dureri la degetele mari de la maini, niciodata nu le-am avut umflate sau cu semne vizibile. Este o durere surda, ceva mai mult sacaitor care foarte lent se accentueaza. Tot de foarte mult timp am aceleasi simptome si la degetul mare de la piciorul drept doar ca la el am avut dureri mai mari, ascutite ca niste intepaturi dar dupa ce fac putina miscare cu el dispare din intensitate. Toate aceste dureri apar si dispar dar nu de tot. Daca spre ex folosesc mouse-ul la calculator pt 2-3ore incepe sa ma doara degetul.Nu am absolut nicio problema cu degetul mare de la piciorul stang!
Nu stiu daca are legura cu asta sau nu dar ma simt si obosit aproape tot timpul, petrec foarte mult timp in pat iar lucruri simple cum ar fi o plimbare de 1ora 2 prin mall practic ma lasa fara vlaga si simt nevoia sa ma intind. O sa-mi fac o programare la doctor pentru investigatii dar ma gandeam ca poate cineva de aici ma poate face sa-mi fac o idee despre ce ar putea fi.
Multumesc frumos si o zi placuta
Nu stiu daca are legura cu asta sau nu dar ma simt si obosit aproape tot timpul, petrec foarte mult timp in pat iar lucruri simple cum ar fi o plimbare de 1ora 2 prin mall practic ma lasa fara vlaga si simt nevoia sa ma intind. O sa-mi fac o programare la doctor pentru investigatii dar ma gandeam ca poate cineva de aici ma poate face sa-mi fac o idee despre ce ar putea fi.
Multumesc frumos si o zi placuta
1 comentarii
Buna seara,
Simptomele mentionate de D-voastra caracterizeaza bolile reumatologice (de tip auto-imun).
Prin urmare, va sugerez un consult la reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Simptomele mentionate de D-voastra caracterizeaza bolile reumatologice (de tip auto-imun).
Prin urmare, va sugerez un consult la reumatolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Durere a degetului.
- 1Durere de degete picioare
- 2Îmi simt degetul mare de la picior
- 3O durere în degetul mare al piciorului.
- 3Dureri degete maini
- 5Artrita de la sapa ?
- 5durere deget - din radiografie reiese ca osul s-a „topit”
- 1Durere deget mare
- 1Durere braț drept
- 3Poliartrita reumatoida
- 3Durere articulatii degete maini de 1 an de zile
- 2Dureri degete
- 1Amețeli și dureri degete
Mai multe informații despre: dureri la articulatiile degetelor durere deget
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: