Durere de degete picioare

20-11-2020
Andreeaiu
Nu este medic/terapeut
Andreeaiu
Am o fetita de 4 ani care spune ca o dor picioarele (degetele de la picioare) în special seara ziua uneori. Vizual nu pare sa aibe nimic. A mai avut niște dureri cu ceva timp în urma a văzut-o medicul de familie și mi a zis ca nu are nimic ca poate de la papuci acum stand majoritatea timpului în casa poarta doar papuci de casa lejeri și de vreo câteva zile spune ca o dor din nou degetele de la picioare. Ce poate fi? Dacă o dau cu crema bepanthen zice ca ii mai trece.
Mulțumesc
1 comentarii
0
25-07-2021, ora 01:21
Elena Lacramioara
Nu este medic/terapeut
Elena Lacramioara
Eu nu sunt doctor. Dar poate ar fi bine sa mergeti la un dr ortoped pentru o consultatie, daca inca o mai deranjeaza aceasta problema. Eu vizual nu an nici o problema la degetele de la picioare, dar le am amortite... neuromul morton... trebuie sa port talpici. Mergeti la dr ca o sa stie despre ce poate fi vorba. Multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dureri la articulațiile degetelor - ce ar putea fi? (diagnostic diferențial)
  •