Dificultăți la scris
Bună ziua!
De aproximativ 3 ani simt o durere ascuțită în degete, de fiecare dată când scriu. Nu am dificultăți la alte activități, de exemplu: tastat, tocat, cărat, cusut etc, dar la scris am probleme de coordonare a degetelor și de încordare a lor încât, destul de des, îmi scapă pixul din mână. Am făcut și RMN la cap (mi s-a spus că nu am nimic în neregulă), EMG la mână (mi s-a spus că am o distonie musculară și mi s-a dat tratament pentru Epilepsie și Parkinson - Romparkin și un alt medicament - pe care nu le-am putut suporta pentru că îmi făceau rău - aveam amețeli și nu mă puteam concentra), am făcut și fizioterapie și kinetoterapie, toate fără nici-un rezultat. Nu știu ce să mai fac. Vă rog să mă ajutați dacă se găsește o soluție! Mulțumesc!
De aproximativ 3 ani simt o durere ascuțită în degete, de fiecare dată când scriu. Nu am dificultăți la alte activități, de exemplu: tastat, tocat, cărat, cusut etc, dar la scris am probleme de coordonare a degetelor și de încordare a lor încât, destul de des, îmi scapă pixul din mână. Am făcut și RMN la cap (mi s-a spus că nu am nimic în neregulă), EMG la mână (mi s-a spus că am o distonie musculară și mi s-a dat tratament pentru Epilepsie și Parkinson - Romparkin și un alt medicament - pe care nu le-am putut suporta pentru că îmi făceau rău - aveam amețeli și nu mă puteam concentra), am făcut și fizioterapie și kinetoterapie, toate fără nici-un rezultat. Nu știu ce să mai fac. Vă rog să mă ajutați dacă se găsește o soluție! Mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 62distonie neurovegetativa
- 19distonie neurovegetativa???
- 10distonie neurovegetativa
- 4Ameteala zilnica, oboseala. posibil depresie?
- 7Distonie neuro vegetativa
- 3Distonie neurocirculatorie + alte simptome
- 5distonie neuro-vegetativa
- 5distonie n.v - recomandare tratament homeopat
- 12Distonie neurovegetativa-Atac de panica
- 17Probleme digestive?
- 1Anxietate, atacuri de panica si depresie SAU distonie neurovegetativa
- 6Problema la degetul mare picior
- 0Parestezii degete aratoatoare
- 1Pulpa degetului mare umflata putin, durere
- 3Poliartrita reumatoida
- 1Durere deget