durere deget - din radiografie reiese ca osul s-a „topit”

20-05-2022
Munky
Nu este medic/terapeut
Munky
Buna ziua.
In urma cu 2 ani am inceput sa am dureri in zona degetelor de la mâna dreaptă.Au trecut cu tratament de la reumatolog.Însă de 1 an durerea a reapărut doar la degetul mic de la mâna dreaptă pe partea stângă...Din ultima radiografie efectuată luna aceasta reise că osul de la prima falanga sa „topit”, demineralizat, că remediu am primit tratament Lyrica.Ce pot sa fac în situația asta? Ajung la amputarea primei falangei.Va multumesc.
5 comentarii
1
23-05-2022, ora 10:03
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Lyrica este un anti-algic (combate durerea) si nu un tratament efectiv.
Pentru un tratament corect aveti nevoie de un diagnostic fiabil, obtinut la reumatolog sau hematolog.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
0
23-05-2022, ora 11:14
Munky
Nu este medic/terapeut
Munky
Va mulțumesc mult de tot.
Voi merge azi la reumatolog.
0
05-09-2022, ora 22:19
Munky
Nu este medic/terapeut
Munky
Buna seara.In urma mai multor investigati am primit diagnostic, , formatiune tumoarala subcutanata falanga distala deget 5...Am intervenit chirurgical in luna iulie...rezultatul la histopatologic fiind tumoare glomica fiind necesare alte analize, cele de imonohitochimie...pana ajung rezultate daca se poate p parere si un sfat.
Intrebarea mea este de ce degetul este inca rosu si unghia creste stramb? Nu este fierbite nu a fost deloc doar rosu si simt la atingere, , cum ai trece niste denivelari.
Va multumesc anticipat pentru raspuns.
0
10-09-2022, ora 20:29
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua,
Este absolut imposibil de raspuns fara o examinare clinica directa.
Ideal ar fi sa puneti aceasta intrebare chirurgului care v-a operat, este singurul care cunoaste situatia.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Institutul Piciorului
0
10-09-2022, ora 22:38
Munky
Nu este medic/terapeut
Munky
Multumesc frumos pentru raspuns.
Am vb si cu dumealui.Nu mi sa spus decat atat..mai discutam... din acest motiv am mai vrut o parere, stiu ca este greu fara un consult.
Va multumesc pentru implicare
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dureri la articulațiile degetelor - ce ar putea fi? (diagnostic diferențial)
  •