dureri deasupra soldului in partea dreapta

buna ziua...de mai bine de 2 saptamani tot simteam cev in spate deasupra soldului..la inceput am crezut ca efortul poate fi vinovat...iar acum o zi, dimineata cand m-am trezit abia am putut sa ma ridic sa merg la wc.dupa ce am iesit afara, urina fiinda galben transparent cu o unsoare nuanta de rosu, durerea m-a lasat.
problema a inceput sa se repete iar durerea parca e din ce in ce mai tare si uneori ma si inteapa...
ce pot face?
poate fi de vina faptul ca la servici ies din cladire de 2 ori pe zi afara in frig timp de 2 -3 min imbracat daor in salopeta?
problema a inceput sa se repete iar durerea parca e din ce in ce mai tare si uneori ma si inteapa...
ce pot face?
poate fi de vina faptul ca la servici ies din cladire de 2 ori pe zi afara in frig timp de 2 -3 min imbracat daor in salopeta?
2 comentarii

parearea mea ca ar fii o infectie urinara! o urocultura ar fii certa pentru diagnostic.

buna ziua, si eu am aceeasi problema dar ma doare cand respir sau cand rad si nu stiu inca ce este, urina galben transparent fara miros fara alta culoare dar tine de 5 zile., stie cineva ce o fi ca la doctor sa aflu tb sa merg pe la trei sa imi puna un diagnostic bun

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Infectie rinichi Indicație nefrectomie
- 1Glucoza și corpi cetonici în urina copilului
- 1Durere din cauza unui stent ureteral
- 1Rinichi unic chirurgical
- 3Peretii vezicii ingrosati iar urocultura buna
- 1Usturime varful penisului ?
- 0Angiomiolipom, chist cortical
- 5Fisura anală
- 2Cistita radica
- 2Chist parapielic renal