Dureri de stomac dupa defecatie
Buna ziua! De ceva timp ma confrunt cu p problema putin ciudata dupa parerea mea. Mai bine spus dupa defecatie (care nu este deloc fortata ) cam la 30 de minute apare o durere de stomac cu greata, tremur, uneori transpiratii. Aceste stari dureaza destul de mult timp si pana la o ora chiar. Am fost la medic unde am primit medicamentatie. Nexium si Motilium. In urma administrarii acestor medicamente recunosc ca dupa prima zi au disparut greata si durerea de stomac in schimb m-am ales cu tulburari de vedere, somnolenta dureri de cap, agitatie, nervozitate, tulburari ale sistemului nervos, durere in partea ficatului si in spate si o stare generala prosta. Este posibil ca unul dintre aceste doua medicamente da dea asemenea discomfort ?
2 comentarii
Buna ziua.
Efectele adverse ale medicamentelor se manifesta intr-un mod variabil la diferiti pacienti. Puteti citi efectele adverse mentionate in prospectul celor 2.
Efectele adverse ale medicamentelor se manifesta intr-un mod variabil la diferiti pacienti. Puteti citi efectele adverse mentionate in prospectul celor 2.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 1dureri de stomac si stari de voma
- 3Dureri in partea stanga a stomacului
- 4Dureri ingrozitoare de stomac si lesin
- 1dureri de stomac
- 2dureri de stomac si voma
- 7Dureri de stomac, greata, gastrita?
- 6probleme la stomac de cateva luni, cand mananc dulce si mancare acrisoara
- 0Durere la stomac
- 2durere de stomac cu atac de panica
- 0Dureri de stomac mici si constante
- 2mancarime anala, dureri stomac
- 0roaccutane se poate lua cu un pansament gastric?
- 6Dureri de stomac
- 0Dureri de stomac dupa micul dejun
- 0Arsuri stomac si stari de greata si de lesin
- 1Din ce cauza am aceasta durere abdominala????
- 2Dureri la nivelul stomacului
- 1Dureri de stomac
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: