Dureri de stomac dupa defecatie

Buna ziua! De ceva timp ma confrunt cu p problema putin ciudata dupa parerea mea. Mai bine spus dupa defecatie (care nu este deloc fortata ) cam la 30 de minute apare o durere de stomac cu greata, tremur, uneori transpiratii. Aceste stari dureaza destul de mult timp si pana la o ora chiar. Am fost la medic unde am primit medicamentatie. Nexium si Motilium. In urma administrarii acestor medicamente recunosc ca dupa prima zi au disparut greata si durerea de stomac in schimb m-am ales cu tulburari de vedere, somnolenta dureri de cap, agitatie, nervozitate, tulburari ale sistemului nervos, durere in partea ficatului si in spate si o stare generala prosta. Este posibil ca unul dintre aceste doua medicamente da dea asemenea discomfort ?
2 comentarii

Buna ziua.
Efectele adverse ale medicamentelor se manifesta intr-un mod variabil la diferiti pacienti. Puteti citi efectele adverse mentionate in prospectul celor 2.
Efectele adverse ale medicamentelor se manifesta intr-un mod variabil la diferiti pacienti. Puteti citi efectele adverse mentionate in prospectul celor 2.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ce poate sa fie ?
- 5sangerari anale, dureri de stomac, constipatie
- 4Durere in stomac si in spate.
- 0sensibilitate la stomac dupa argila
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 3dureri mari de stomac
- 2probleme cu stomacul, refluzul gastric si regurcitatie blocata
- 4dureri stomac in timpul antibioticelor
- 4Dureri acute de stomac
- 0Durere la stomac
- 1Gust ciudat in gura si dureri de stomac
- 2durere de stomac cu atac de panica
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 2mierea de albine sau orice alt dulce da senzatie de acreala
- 1Durere de stomac si balonare
- 0Durere de stomac
- 3Durere de Stomac la orice mancare