Dureri de stomac dupa defecatie
Buna ziua! De ceva timp ma confrunt cu p problema putin ciudata dupa parerea mea. Mai bine spus dupa defecatie (care nu este deloc fortata ) cam la 30 de minute apare o durere de stomac cu greata, tremur, uneori transpiratii. Aceste stari dureaza destul de mult timp si pana la o ora chiar. Am fost la medic unde am primit medicamentatie. Nexium si Motilium. In urma administrarii acestor medicamente recunosc ca dupa prima zi au disparut greata si durerea de stomac in schimb m-am ales cu tulburari de vedere, somnolenta dureri de cap, agitatie, nervozitate, tulburari ale sistemului nervos, durere in partea ficatului si in spate si o stare generala prosta. Este posibil ca unul dintre aceste doua medicamente da dea asemenea discomfort ?
2 comentarii
Buna ziua.
Efectele adverse ale medicamentelor se manifesta intr-un mod variabil la diferiti pacienti. Puteti citi efectele adverse mentionate in prospectul celor 2.
Efectele adverse ale medicamentelor se manifesta intr-un mod variabil la diferiti pacienti. Puteti citi efectele adverse mentionate in prospectul celor 2.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Omez pentru durerea de stomac
- 2durere sub stomac
- 1dureri de stomac si stari de voma
- 3dureri groaznice de stomac
- 4Durere in stomac si in spate.
- 5durere de stomac de o saptamana
- 3dureri stomac
- 21Vagotomia supraselectiva
- 3probleme cu stomacul
- 6dureri stomac, foame si arsuri tot timpul
- 3durere stomac de la un kebap?
- 2durere de stomac cu atac de panica
- 0Dureri de stomac mici si constante
- 2arsuri la stomac, dureri si voma
- 1Dureri Stomac Ingrozitoare! Va rog ajutati-ma...
- 1probleme la colon
- 5durere stomac, balonare si flatulenta
- 0Discomfort abdominal
- 0O înțepătură in stomac, acum doar dureri.
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: