Dureri de stomac dupa defecatie

06-03-2019
Mihaela Mella
Nu este medic/terapeut
Mihaela Mella
Buna ziua! De ceva timp ma confrunt cu p problema putin ciudata dupa parerea mea. Mai bine spus dupa defecatie (care nu este deloc fortata ) cam la 30 de minute apare o durere de stomac cu greata, tremur, uneori transpiratii. Aceste stari dureaza destul de mult timp si pana la o ora chiar. Am fost la medic unde am primit medicamentatie. Nexium si Motilium. In urma administrarii acestor medicamente recunosc ca dupa prima zi au disparut greata si durerea de stomac in schimb m-am ales cu tulburari de vedere, somnolenta dureri de cap, agitatie, nervozitate, tulburari ale sistemului nervos, durere in partea ficatului si in spate si o stare generala prosta. Este posibil ca unul dintre aceste doua medicamente da dea asemenea discomfort ?
2 comentarii
0
08-03-2019, ora 10:20
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Efectele adverse ale medicamentelor se manifesta intr-un mod variabil la diferiti pacienti. Puteti citi efectele adverse mentionate in prospectul celor 2.
0
13-02-2020, ora 16:51
Mihaela Mella
Nu este medic/terapeut
Mihaela Mella
Multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: