durere de stomac de o saptamana
buna ziua de o saptamana am dureri de stomac puternice (senzatie..lovitura de pumn) care trec dupa ce mananc orice.Care poate fi motivul?si solutia?
5 comentarii
Posibil sa ai aciditate mai mare, o gastrita etc, sunt multe afectiuni care au acelasi simptom. Deci trebuie sa consulti un gastroenterolog. Altfel, poti gasi ceva care iti amelioreaza senzatiile neplacute, dar cauza sa ramana. Sanatate!
Si eu sint de parere ca ar trebui sa va consulte un internist sau un gastroenterolog.Posibil sa aveti ulcer duodenal, de aceea nu va pot da, direct, tratament.Aveti grija:fara condimente, fara dulciuri concentrate, fara fumat, fara prajeli si sosuri...Totul fiert si pus la cuptor!
tin sa precizez ca senzatia nu este de usturime, de arsura ci pur si simplu de durere exact sub stern
Fa-ti si o ecografie sa se vada si colecistul si analiza, din scaun sau sange, pentru depistare Helicobacter Pylori si cu toate astea la medic.
Simptomatologia descrisa seamana cu gastrita sau ulcerul, de oarece durerea se amelioreaza cu alimentatia...Stomacul nu se vede la echo...Pt.organele cavitare(cu aer), cum este stomacul, de electie este endoscopia digestiva superioara!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 1dureri de stomac si stari de voma
- 5durere de stomac dimineatza
- 3durere stomac si spate?
- 5am o fetita de 3 ani si zilnic o doare stomacul
- 1dureri de stomac
- 3Tantumul verde poate prevoca iritatie gastrica, dureri de stomac?
- 6Nici smecta nu-si face efectul...
- 1dureri de stomac
- 3Dureri de stomac si discomfort
- 3De vreo 3 zile ma doare stomacul dupa-amiaza
- 4Dureri acute de stomac
- 6probleme la stomac de cateva luni, cand mananc dulce si mancare acrisoara
- 6EMANERA - depresie?
- 0Durere de stomac, scaun moale si greata.
- 1Durere de stomac si balonare
- 2Dureri la nivelul stomacului
- 2Ma roade stomacul si de o luna ma plimb la medic
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: