durere de stomac de o saptamana

buna ziua de o saptamana am dureri de stomac puternice (senzatie..lovitura de pumn) care trec dupa ce mananc orice.Care poate fi motivul?si solutia?
5 comentarii

Posibil sa ai aciditate mai mare, o gastrita etc, sunt multe afectiuni care au acelasi simptom. Deci trebuie sa consulti un gastroenterolog. Altfel, poti gasi ceva care iti amelioreaza senzatiile neplacute, dar cauza sa ramana. Sanatate!

Si eu sint de parere ca ar trebui sa va consulte un internist sau un gastroenterolog.Posibil sa aveti ulcer duodenal, de aceea nu va pot da, direct, tratament.Aveti grija:fara condimente, fara dulciuri concentrate, fara fumat, fara prajeli si sosuri...Totul fiert si pus la cuptor!

tin sa precizez ca senzatia nu este de usturime, de arsura ci pur si simplu de durere exact sub stern

Fa-ti si o ecografie sa se vada si colecistul si analiza, din scaun sau sange, pentru depistare Helicobacter Pylori si cu toate astea la medic.

Simptomatologia descrisa seamana cu gastrita sau ulcerul, de oarece durerea se amelioreaza cu alimentatia...Stomacul nu se vede la echo...Pt.organele cavitare(cu aer), cum este stomacul, de electie este endoscopia digestiva superioara!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2am dureri de stomac, ameteli, transpiratii pe timpul noptii, nu am pofta de mancare..ce poate fi?
- 1dureri de stomac si stari de voma
- 5Probleme destul de complicate la care nu gasesc raspuns!
- 6In fiecare dimineata cand ma trezesc am dureri groaznice de stomac...
- 5Dureri de stomac si greturi din cauza anxietatii?
- 1dureri de stomac
- 6dureri stomac, foame si arsuri tot timpul
- 7Dureri de stomac, greata, gastrita?
- 3Dureri de stomac si discomfort
- 5Antibioticele si menstruatia
- 3Probleme cu stomacul, va rog un sfat
- 0Dureri stomac de durata
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 3senzatie de mancarime anala iar dupa 2-3 zile incepe durerea de stomac
- 1Dureri Stomac Ingrozitoare! Va rog ajutati-ma...
- 3durere stomac
- 2Durere de stomac sau splina sau?
- 2Gastrită Va rog un răspuns
- 1Dureri de stomac
Mai multe informații despre: durerea de stomac
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: