dureri insuportabile de oase
Sora mea, care are doar 23 de ani, a inceput sa aiba dureri de spate groaznice acum o luna. Durerile s-au extins in picioare/genunchi, maini, ii amorteste gura in timpul noptii. Plange de durere noaptea. A fost la doi neurlogi, la medic generalist la urgente, a facut analize si raze la spate. I-a iesit anemie si infectie urinara. Face tratament pt infectie, dar atat. DUrerile de oase nu s-au oprit. Nu stiu ce poate avea si nu stiu cum o pot ajuta.
2 comentarii
Am aceleasi probleme ca si sora ta. Totul a inceput cu dureri usoare de mijloc, ca atungi cind esti la ciclu. Medicul de famili mi-a zis ca nu e nimic grav, dar durerile sau accentuat din ce in ce mai tare, ziua eram bine dar noaptea durerile erau ingrozitoare. trebuia sa ma ridic din pat si umblam princasa ca o nebuna. Dupa mai multe radiografi(7-8) intr-un an jumate, mi-au facut rezonanta magnetica. raspunsul a fost ca mi se maninca oasele. ca un fel de cari la dinti. Dupa doi ani si ceva de chinuri acum sint un pic mai bine. Tratamentul care il fac e pentru doi ani ca sa nu avanseze boala. Asa ca cere sa i se faca rezonanta pentru ca la raze poate sa nu ii iasa nimic. pentu mai multe informatii contacteazama -
multumesc, Camelia. Este amuzant, caci pe sora mea o cheama tot Camelia:)
Am sa-i spun sa faca rezonanta. Imi poti da mai multe detalii despre acest test? unde se face? cine il face de obicei?
multumesc
Am sa-i spun sa faca rezonanta. Imi poti da mai multe detalii despre acest test? unde se face? cine il face de obicei?
multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Pat cu apa, beneficii medicale
- 6acum 3 ani am fost diagnosticata cu 2 hernii de disc si totodata operata la coloana L4-L5
- 2dureri de oase
- 0Durere in spate in stanga si in hipocondru stang
- 4dureri de spate
- 8Dureri permanente de 3 ani
- 6De vreo doua zile simt o durere de spate la inghitire
- 19Dureri care isi schimba locatia
- 0Durere de spate
- 4durere de spate - diagnostic spondiloza - ce sfaturi imi dati?
- 7de ceva vreme am niste dureri in partea dreapta.. spre ovar si spre buric si spre spate
- 2durere spate partea dreapta
- 2diagnosticat cu angina pectorala instabila. acum 4 luni
- 4dureri de spate severe
- 1dureri genunchi
- 0Durere de spate
- 0Dureri de spate de 2 sapt plus stări de rau
- 1Durere spate
- 0Durere de spate
Mai multe informații despre: Durere de spate oasele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Osteomielita
- Siclemie (Drepanocitoza)
- Lombalgia cronica nespecifica
- Durere de spate
- Fractura
- Fractura la copii
- Osteomielita
- Osteomalacia
- Fibrosarcom
- Condrosarcom
- Durere de spate
- Durerea de spate și în flancuri (lateral), ce iradiază inghinal
- Dureri de spate - ghid complet
- Durerea lombară
- Durerea de spate acută (ce te imobilizează la pat)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: