Durere de spate
Buna ziua.
M-as bucura foarte tare daca mi-ati putea raspunde. Inainte de a va adresa intrebarea voi incepe prin a va descrie simptomele din ultimele 3 sapt. Prima data am simtit un junghi puternic in partea dorsala, junghiul m-a tinut o saptamana si jumatate (timp in care de abia mi-am putut misca gatul). dupa aceea, durerea s-a mutat in zona lombara (nu a fost o durere mare, dor un disconfort mai accentuat) iar cateodata disconfortul iradia in coapsa dreapta, gamba dreapta si fesa dreapta. Din cand in cand ma dor si umerii iar la nivelul mainii drepte simt o usoara furnicatura care ma tine destul de mult si de asemenea, de cand au inceput durerile de spate ma doare si sternul ocazional. Mi s-a dat diagnosticul de cifo-scolioza dorso lombara, mai exact asa scrie pe foaia medicala : CSDLSC. Mi-am facut analizele de sange iar VSH=5mm/h, Proteina C Reactiva este negativa iar fibrinogemia este de 234. Intrebarea mea este: este normal sa am crampe musculare in gamba dreapta care m-a tinut in jur de cateva ore, precizez ca durerea nu este mare. Concomitent cu crampele musculare am si o usoara amorteala in mana dreapta. Sunt normale aceste simptome in raport cu diagnosticul dat adica de cifo-scolioza? Multumesc pt rabdarea de a imi citi problema.
O zi buna.
M-as bucura foarte tare daca mi-ati putea raspunde. Inainte de a va adresa intrebarea voi incepe prin a va descrie simptomele din ultimele 3 sapt. Prima data am simtit un junghi puternic in partea dorsala, junghiul m-a tinut o saptamana si jumatate (timp in care de abia mi-am putut misca gatul). dupa aceea, durerea s-a mutat in zona lombara (nu a fost o durere mare, dor un disconfort mai accentuat) iar cateodata disconfortul iradia in coapsa dreapta, gamba dreapta si fesa dreapta. Din cand in cand ma dor si umerii iar la nivelul mainii drepte simt o usoara furnicatura care ma tine destul de mult si de asemenea, de cand au inceput durerile de spate ma doare si sternul ocazional. Mi s-a dat diagnosticul de cifo-scolioza dorso lombara, mai exact asa scrie pe foaia medicala : CSDLSC. Mi-am facut analizele de sange iar VSH=5mm/h, Proteina C Reactiva este negativa iar fibrinogemia este de 234. Intrebarea mea este: este normal sa am crampe musculare in gamba dreapta care m-a tinut in jur de cateva ore, precizez ca durerea nu este mare. Concomitent cu crampele musculare am si o usoara amorteala in mana dreapta. Sunt normale aceste simptome in raport cu diagnosticul dat adica de cifo-scolioza? Multumesc pt rabdarea de a imi citi problema.
O zi buna.
1 comentarii
Buna seara!
De afectiunile coloanei vertebrale se ocupa in principiu neurochirurgul.
Prin urmare, ar fi extrem de util si oportun un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
De afectiunile coloanei vertebrale se ocupa in principiu neurochirurgul.
Prin urmare, ar fi extrem de util si oportun un consult clinic la neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Dureri de spate continue.. chiar si dupa tratament
- 12Durere de spate (la plamani)!
- 2dureri de spate al 20 ani
- 3durere stomac si spate?
- 2Dureri de spate !
- 8junghi in partea stanga sub omoplat
- 0durere de spate
- 2durere de spate umar si cap
- 5hernie discala
- 1Dureri de spate.. Nu am medic de familie. unde sa merg?
- 1Dureri de spate in special la frig
- 4lombosciatica
- 1durere de spate si dureri musculare
- 5Disconfort general si stare de rau
- 3Durere spate si piept
- 2durere spate partea dreapta
- 1Dureri de spate
- 1Durere spate, ameteala, caldura, slabiciune
- 1Durere toracica
Mai multe informații despre: Durere de spate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: