Rinichi Bolnav ?

Buna ziua.De 8 luni incoace am o durere in partea dreapta a spatelui.Nu imi dau seama daca este rinichiul sau nu.Mentionez ca ma doare non stop, dar durerea se simte mai tare doar cand indoi spatele sau stau jos, in rest este suportabila.Am fost la medic si a tras concluzia ca am o problema cu coloana din cauza unui exercitiu fizicA trecut pe foaie scolioza parca.Mi-a prescris medicamente, iar durerea a inceput sa se amelioreze.Dupa ce am terminat tratamentul iar a inceput sa ma doara.Si de atunci stau cu durerea.Astazi am observat ca am o culoare mai rozalie, maro in urina.Nu ma ustura, dar pot zice ca urinez destul de des.Mentionez ca am si o infectie vaginala, ar putea fi din cauza asta sangele ?
1 comentarii

Urina poate contine urme de sange provenite din vagin dar este posibil sa aveti si o infectie urinara sau o alta afectiune renala care evolueaza cu hematurie-prezenta hematiilor in urina.Consultati un medic internist sau un nefrolog precum si un ginecolog si lucrati un sumar de urina si o urocultura

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6durere spate
- 2dureri insuportabile de oase
- 8Durere difuza spate-inghinala-testicul-picior, partea stanga
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 2nu mai pot sa dorm datorita durerilor pe care le am in spate sub omoplatul stang
- 1dureri de spate
- 7durere inghinala si in spate
- 5dureri de cap si de spate
- 3durere de spate care se lasa in fund si in picior
- 1Dureri de spate
- 0discoartroza
- 1tratament cu medrol pentru durerile de spate
- 2Durere spate
- 1Dureri de spate
- 2Durere spate
- 0Durere de spate
- 0Durere coloana