dureri de san si scurgeri branzoase urat mirositoare
De ieri am observat ca ma dor sanii si parca niste dureri de burta dar nu imi dau seama daca seamana cu cele menstruale. In ultimele 2 luni mi-a venit menstruatia pe data de 20 a fiecarei luni. Luna aceasta tot in jur de ziua 20 ma astept sa vina, parca e prea devreme. Astazi am observat ca am in vagin o consistenta branzoasa urat mirositoare. Oare am vreo infectie, dar de ce ma dor sanii? Sau oare vine menstruatia mai devreme? Va rog sa imi ziceti si mie daca stiti cam despre ce ar fi vorba sau daca ati trecut prin ceva asemanator. Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua!
Scurgerea poate fi o infectie vaginala si este recomandat sa efectuati un examen de secretie vaginala. Privind celelalte simptome, este necesara o consultatie la medicul ginecolog si eventual o ecografie.
O zi placuta!
Scurgerea poate fi o infectie vaginala si este recomandat sa efectuati un examen de secretie vaginala. Privind celelalte simptome, este necesara o consultatie la medicul ginecolog si eventual o ecografie.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ma doare sanul stang
- 12dureri de sani
- 3dureri de san
- 3Durere de san... partea de sus
- 3am dureri mari la sani... nodul sau altceva?
- 4ma dor sanii
- 3Dureri la nivelul sanilor
- 1dureri abdominale, sani durerosi, scurgeri neobisnuite
- 1Durere sub sanul stang
- 5ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
- 0Artizia si durerea de sani
- 7Durere la san si la mana dreapta.. poate avea vreo legatura?
- 5Ma dor sanii
- 2dureri de san
- 4am observat o scurgere la ambii sani, ca o bobita..si e incolora ca apa..ce poate fi?
- 5Ectazii ductale retromamelonare
- 0Am luat anticonceptionale Yaz si am dureri mari de sani
Mai multe informații despre: Scurgerile mamare Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: