Dureri de sani dupa pierderea sarcinii
Buna!
Acum 3 zile am efectuat un avort medicamentos deoarece bebele nu mai era in viata de 4 saptamani. Eram însărcinată in 12 săptămâni însă el a stagnat la mărimea corespunzatoare săptămânii a 8 a. Cauza mi a spus doctorul meu ca ar poate fii infectia urinara pe care o am.:( deoarece toate celelalte analize erau bune.. acum mi s au umflat sânii si ma dor foarte tare, uneori simt ca ma strang foarte tare si imi curge un lichid din ei.
Este normal ? Ce as putea sa fac? La doctor am programare peste 5 zile pentru ecografie...
Acum 3 zile am efectuat un avort medicamentos deoarece bebele nu mai era in viata de 4 saptamani. Eram însărcinată in 12 săptămâni însă el a stagnat la mărimea corespunzatoare săptămânii a 8 a. Cauza mi a spus doctorul meu ca ar poate fii infectia urinara pe care o am.:( deoarece toate celelalte analize erau bune.. acum mi s au umflat sânii si ma dor foarte tare, uneori simt ca ma strang foarte tare si imi curge un lichid din ei.
Este normal ? Ce as putea sa fac? La doctor am programare peste 5 zile pentru ecografie...
2 comentarii
Puteti lua Dostinex cate 1/2 de comprimat la 12 ore 2 zile!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina oprita in evolutie
- 7Sarcina oprita in evolutie..!!!
- 4Prezint uneori mancarimi in acea zona, insa nu foarte deranjante, care dispar odata cu bubitele
- 3moarte fetala
- 6Secretie mamara
- 2Nelamuriri- sarcina oprita in evolutie
- 4am observat o scurgere la ambii sani, ca o bobita..si e incolora ca apa..ce poate fi?
- 3Intrebare sarcina oprita din evolutie
- 1Analize bune, sarcini pierdute
- 1Sarcina oprita din evolutie 6-7 săptămâni
- 0Sânii curg după 4 luni de la naștere
- 13sarcini stopate in evolutie la 9 saptamini
- 0Sunt insarcinata?
- 2Menstruatie absenta, îmi curge lichid alb din mamelon
- 0Suspiciune sarcina oprită evoluție
Mai multe informații despre: Scurgerile mamare Scurgerile mamelonare Scurgerile prin mamelon sarcina oprita din evolutie
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: