durere la sin
In urma cu 3 ani au inceput sa imi apara dureri in sinul sting dar nu foarte mari., apoi in urma cu 2 ani am facut o mamografie in care m-i sa gasit un chist care nu se stie daca e cu grasime s-au cu apa dar medicul mi-a zis ca deocamdata nu e periculos.De atunci nu mi-am mai facut nici un control dar sinul ma deranjeaza si acum, tot dureri, , dar nu f mari.Am 51 de ani, iar in urma cu 2 ani in urma unor chisturi ovariene am facut operatie si mi-au fost extirpate ovarele si trompele.Exista oare o legatura intre acestea si ce ar trebui sa mai fac?Am auzit si de la tv ca nu sint sanatoase nici atitea mamografii.
3 comentarii
Sigur au legatura ovarele cu sanii, desi daca sunteti la menopauza, impactul poate fi mult mai mic. Si cert nu e nevoie sa va mai faceti mamografie, varianta optima este sa faceti ecografie mamara bilaterala si se vede bine daca e ceva in neregula. Nu doare, nu iradiaza, dureaza 10 minute si stati apoi linistita. Ecografia se poate repeta oricand. Sanatate!
Va multumesc ptr raspuns, sigur ca imi fac griji ptr ca noi femeile ne gindim la ce e mai rau(cancer), iar daca nu e depistat din timp urmarile sint mai grave.O sa incerc si o ecografie.Dar chistu respectiv mai poate creste sau se poate transforma in cancer?
Stati linistita, chisturile se pot diminua si rebsorbi, Faceti ecografia, stresul face mai mult rau decat orice boala propriu-zisa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 12dureri de sani
- 4ma dor sanii
- 17durere de sfarcuri
- 3Dureri la nivelul sanilor
- 2durere a sanilor
- 5Histerectomie partiala si de cateva luni am dureri mari la sani
- 1De ce ma dor sfarcurile?
- 8histerectomie (cu pastrarea ovarelor) acum ma dor sanii
- 6Nelamurire simptome.. sex in timpul menstruatiei, dureri de sani si rau in fiecare zi
- 3Dureri de sani si scurgere mamelonara
- 4mastoza fibrochistica
- 2Durere de sani
- 3durere persistenta la mamelonul drept
- 3Durere la sâni, help
- 3dereglari hormonale
- 0Discomfort al sanului
- 0Durere de sani si dureri pelviene
- 0Am luat anticonceptionale Yaz si am dureri mari de sani
Mai multe informații despre: Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: