Scurgeri sini
Buna ziua!
S-a confruntat cineva cu scurgeri ale sinilor? Am nascut in urma cu 2 ani si am alaptat numai 5 luni. Lactatia s-a oprit si totusi daca string sinii imi apar picaturi alb galbui asemanatoare cu cele de colostru. Sinii nu dor, nu am remarcat aparitia vreunui ganglion. Scurgerile nu apar in mod spontan, ci doar daca string mameloanele. E normal?
S-a confruntat cineva cu scurgeri ale sinilor? Am nascut in urma cu 2 ani si am alaptat numai 5 luni. Lactatia s-a oprit si totusi daca string sinii imi apar picaturi alb galbui asemanatoare cu cele de colostru. Sinii nu dor, nu am remarcat aparitia vreunui ganglion. Scurgerile nu apar in mod spontan, ci doar daca string mameloanele. E normal?
1 comentarii
Fa-ti o ecografie bilaterala la sani si vei stii de indata daca este ceva sau nu anormal. Si dupa un consult endocrinologic, care cred ca e bine-venit, poate ti se recomanda si analiza numita prolactina (se face din sange).
Sanatate!
Sanatate!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16probleme ale sanilor
- 5de o saptamana am observat ca din ambii sani imi curge un lichid albicios
- 4Scurgere albicioasa de la sfirc!
- 1dureri de san si scurgeri branzoase urat mirositoare
- 6Secretie mamara
- 0Secretie san in timpul alaptarii si dupa ablactare
- 2Dureri de sani dupa pierderea sarcinii
- 4am observat o scurgere la ambii sani, ca o bobita..si e incolora ca apa..ce poate fi?
- 0Analize secretie san
- 3Secretie san adolecenta
Mai multe informații despre: Scurgerile mamare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: