Durere de san... partea de sus

De ceva timp ma doare ingrozitor sanul stang, in special partea de sus, incepe din zona axiala spre interior si urca in sus, este o senzatie de stansura si intepaturi.
Prima data a aparut inainte de menstruatie dar acum ma doare aproape tot timpul, dar in unele zile simt ca imi i-a sanul foc de durere.
Ma poate ajuta cineva, ce analize trebuie sa fac?
Prima data a aparut inainte de menstruatie dar acum ma doare aproape tot timpul, dar in unele zile simt ca imi i-a sanul foc de durere.
Ma poate ajuta cineva, ce analize trebuie sa fac?
3 comentarii

eu iti recomand sa iti faci de urgenta o mamografie pentru ca sa elimini ideea ca ai avea o tumora mamara, asa a patit oprietena dea mea si a descoperit ca are o tumora mamara maligna.te sfatuiesc sa iti faci analizele de urgenta, nu vreau sa te sperii dar mai bine sa le iei din timp.sa imi spui si mie rezultatul.sanatate multa

este indicat sa faceti un consult o ecografie de san si sa completati acestea cu dozari hormonale:prolactina, estrogen, progesteron.
Toate cele bune.
Toate cele bune.

Vezi ce a scris doamna doctor si fa-i ce zice dumneaiei ca e de specialitate.Si eu am facut aceleasi analize si mai multe inca.
Si nu te speria ca nu esti singura, aici ne mai usuram sufletul, toate avem probleme, ce sa facem!
Te pup.
Si nu te speria ca nu esti singura, aici ne mai usuram sufletul, toate avem probleme, ce sa facem!
Te pup.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere la sani de la anticonceptionale
- 3de cateva saptamani a inceput sa ma doara sanul stang, aproape de sub brat
- 3Dureri la nivelul sanilor
- 4iau anticonceptionale si ma dor sanii
- 3durere la san! ajutor!
- 1Durere sub sanul stang
- 1dureri de sani
- 0durei de sani si dureri pelviene
- 5ma doare doar sanul drept intr-o parte si sub brat, dar la palpare...
- 3m-am lovit la sanul stang si ma doare, iar cand il ating simt ceva tare
- 4durere la sanul stang
- 3Dureri mari de sani
- 0ingrijorare: ma dor foarte tare sanii
- 8dureri de sani
- 10Durere san?
- 3Durere san?? Raspuns urgent
- 2Imi doresc un bebe foarte mult
- 5Ectazii ductale retromamelonare
- 0Posibil dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Durere de sani
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: