Dureri de picioare, ovare, mijloc
Buna ziua, tin sa mentionez ca am 17 ani, o greutate de 66 de kilograme si o inaltime de 1.80. ma confrunt cu niste dureri care apar cam o data pe saptamana/o data la doua saptamani. Pur si simplu incep sa ma doara picioarele foarte tare, zona ovarelor si mijlocul. Ma doare atat de tare incat uneori nu pot sa dorm... Tin sa mentionez ca am probleme cu menstruația (mai exact imi vine cam rar din cauza stresului dar problema nu este de la asta) si am si lipsa de calciu (iau pastile timp de 10 zile pe luna dar cam degeaba) Care sunt posibilele cauze pt aceste dureri? Cel mai rău ma dor picioarele
2 comentarii
Ne gândim la o problema hormonală, nu putem STI in acest moment care anume. Am in gând sindromul ovarelor polichistice, dar sigur pot fi multe alte lucruri. Medicul adecvat la care sa mergeți e endocrinologul. Din datele antropomorfice relatate poate fi vorba și de anorexie, întrucât sunteți Hipo-ponderala...dar totuși întrucât simptomele sunt clar de origine hormonală pe axul hipofiza-ovare as începe investigațiile la endocrinolog. Va țin pumnii!
Buna seara. Am fost de curand la endocrinolog si mi s-a spus ca totul este bine si ca problema cu menstruatia se va rezolva. După vizita la endocrinolog am fost la ginecolog unde mi-au prescris Marvelon21 pt reglarea menstruatiei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Dureri in timpul mersului
- 6dureri de picioare, in special muschiul gambei
- 3dureri mari de oasele de la picioare la 18 ani
- 3durere de spate care se lasa in fund si in picior
- 3dureri de picior
- 2durere picior, un fel de amorteala
- 1Durere plus amorteala picior drept
- 8Dureri de oase
- 1Vă rog ajutați-mă!!!! dureri de maini si picioare
- 1Dureri picioare
- 1Dureri de picoare
- 0Ma dor picioarele
- 1Dureri glezna, tibie dupa efort fizic (fotbal in special)
- 8Dureri ingrozitoare si ciudate la ambele picioare, spre bazin
- 1Durere acuta a picioarelor
- 2Vene pânza de păianjen si dureri insuportabile
- 4Dureri surde în mâini și în picioare.
- 3Dureri de picioare si dificultate la inghitire
Mai multe informații despre: durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: