Dureri picioare
Buna ziua, acum 2 luni au început nişte dureri groaznice de picioare si mâini, am fost la o clinica privată din Sibiu, mai exact Polisano, analizele mi-au ieşit foarte bune, dar după simptome mi-au spus ca am artrita. Ma numesc Denisa si am aproape 18 ani, simptomele sunt: dureri de picioare, de mâini, dureri de genunchi, arsuri, amorteli, furnicaturi. Am fost internata si in spital, dar nimeni nu a ştiut sa imi zică ce am, doar presupun.
1 comentarii
Buna seara!
Prezenta analizelor normale nu exclude o afectiune reumatologic-inflamatorie de tip auto-imun (poliartrita reumatoida, artrite reactive, spondilartropatii seronegative, lupus, sclerodermie etc).
Sfatul meu este sa consultati un alt reumatolog, capabil sa elaboreze un diagnostic pe baza simptomelor, asa cum practica colegii occidentali.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Prezenta analizelor normale nu exclude o afectiune reumatologic-inflamatorie de tip auto-imun (poliartrita reumatoida, artrite reactive, spondilartropatii seronegative, lupus, sclerodermie etc).
Sfatul meu este sa consultati un alt reumatolog, capabil sa elaboreze un diagnostic pe baza simptomelor, asa cum practica colegii occidentali.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la ambele picioare
- 3durere laba piciorului discomfort la mers
- 3dureri mari de oasele de la picioare la 18 ani
- 3Durere picior stang
- 0dureri de coloana si picioare
- 2Durere la piciorul stang de mai bine de o luna, dupa mers pe tocuri
- 0Durere de picior, in zona femurului
- 2baietel de 2 ani si 7 luni dureri de picioare
- 3durere infernala de picioare
- 3Flexare Laba Piciorului
- 1Durere puternica si amorteala picior stang
- 0Dureri in gambe!
- 0Simt picioarele "obosite"
- 1Dureri mari picioare
- 4Ma dor foarte tare mușchi picioarelor!
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare
- 1De 2 ani simt furnicaturi in zona picioarelor însoțite de senzatia de arsura si de rece
- 2Dureri osoase în membre
Mai multe informații despre: durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: