Durerea picioarelor
Buna ziua,
Am si eu o problema medicală...ma dor picioarele, mai exact degetele si talpile, simt furnicaturi, arsuri, amorteli, când merg simt ca o vibratie, ca si cum ma curenteaza, iar piciorul stâng ma doare de sus pana jos, nu prea pot sa dorm, imi amorteste si ma junghi.In momentul de față sunt la al doilea tratament medicamente. Primul tratament( neuromultivitamine, movalis, liorsal si paracetamol) primele zile m.am simtit bine dar dupa aceea, durerea a revenit.Acum iau aflamil sii anticarcel dar simt aceleași dureri... Ce ar putea fi? MULTUMESC ANTICIPAT
Am si eu o problema medicală...ma dor picioarele, mai exact degetele si talpile, simt furnicaturi, arsuri, amorteli, când merg simt ca o vibratie, ca si cum ma curenteaza, iar piciorul stâng ma doare de sus pana jos, nu prea pot sa dorm, imi amorteste si ma junghi.In momentul de față sunt la al doilea tratament medicamente. Primul tratament( neuromultivitamine, movalis, liorsal si paracetamol) primele zile m.am simtit bine dar dupa aceea, durerea a revenit.Acum iau aflamil sii anticarcel dar simt aceleași dureri... Ce ar putea fi? MULTUMESC ANTICIPAT
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4de la un timp incoace simt niste furnicaturi in picioare
- 3dureri la ambele picioare
- 4furnicaturi in talpa
- 3Furnicaturi si junghiuri usoare in maini si picioare
- 3Durere picior stang
- 3durere de picioare
- 3Amorteala si furnicaturi ale talpilor
- 2am o durere de picioare care pleaca de pe fese pe picior in jos pina in zona genunchiului
- 3Dureri de picioare
- 3furnicături si dureri permanente la nivelul piciorului dupa ridicare unei greutati
- 8Dureri de oase
- 2amorteala si furnicaturi la maini, piciare si in zona lombara
- 4Durere picioare pe timpul noptii
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare
- 0Furnicaturi in palme si talpi
- 2Vene pânza de păianjen si dureri insuportabile
- 8As avea nevoie de o părere - dureri în zona tibiei la ambele picioare
- 3Dureri de picioare si dificultate la inghitire
- 1Furnicături la picioare
Mai multe informații despre: furnicaturi in picioare durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: