Durerea picioarelor
Buna ziua,
Am si eu o problema medicală...ma dor picioarele, mai exact degetele si talpile, simt furnicaturi, arsuri, amorteli, când merg simt ca o vibratie, ca si cum ma curenteaza, iar piciorul stâng ma doare de sus pana jos, nu prea pot sa dorm, imi amorteste si ma junghi.In momentul de față sunt la al doilea tratament medicamente. Primul tratament( neuromultivitamine, movalis, liorsal si paracetamol) primele zile m.am simtit bine dar dupa aceea, durerea a revenit.Acum iau aflamil sii anticarcel dar simt aceleași dureri... Ce ar putea fi? MULTUMESC ANTICIPAT
Am si eu o problema medicală...ma dor picioarele, mai exact degetele si talpile, simt furnicaturi, arsuri, amorteli, când merg simt ca o vibratie, ca si cum ma curenteaza, iar piciorul stâng ma doare de sus pana jos, nu prea pot sa dorm, imi amorteste si ma junghi.In momentul de față sunt la al doilea tratament medicamente. Primul tratament( neuromultivitamine, movalis, liorsal si paracetamol) primele zile m.am simtit bine dar dupa aceea, durerea a revenit.Acum iau aflamil sii anticarcel dar simt aceleași dureri... Ce ar putea fi? MULTUMESC ANTICIPAT
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3de cateva zile ma dor picioarele ingrozitor de tare
- 0Dureri puternice de picioare (diabet)
- 4furnicaturi in talpa
- 13Acufene
- 0Durere de picior, in zona femurului
- 3Dureri picioare
- 13dureri de picioare
- 1dureri de picioare
- 10dureri de picioare
- 0Ma dor picioarele
- 1Dureri glezna, tibie dupa efort fizic (fotbal in special)
- 1Furnicături si înțepături la picioare, mâini, zona feței, iar apoi dureri după cap, ameteli
- 4Dureri de bazin si picioare
- 1Dureri picioare
- 1Durere acuta a picioarelor
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
- 0Furnicaturi in palme si talpi
- 0Persoana cu scleroza multipla. Tălpile picioarelor amortite cu furnicaturi, picioare reci.
- 2Dureri osoase în membre
- 3Durere picioare spate si maini
Mai multe informații despre: furnicaturi in picioare durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: