Dureri de picioare de la genunchi in jos.
Buna seara! Am 17 ani, 1.69 si 70 kg. De o lunga perioada de timp incerc sa suport niste dureri groaznice de picioare de la genunchi in jos. Imi amortesc foarte des muschii si se contracta fara ca eu sa depun vreun mic efort sau sa fac vreo miscare! Durerile se manifesta in momentul in care nu ma misc. Au un grad destul de ridicat. Am observat cateva vanatai insa daca apas pe zona respectiva nu ma doare. Aceiasi problema o am si la maini. De la coate spre incheieturi. Insa si dupa cap muschii imi amortesc foarte repede si abia ma pot misca. Inca nu am facut analizele, nu am dat mare importanta insa durerile devin din ce in ce mai mari si insuportabile uneori. Tin sa mentionez ca apar doar in momentul de repaus. Ajutati-ma, va rog!
Va multumesc!
Va multumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
Pentru a ne pronunta trebuie sa ne furnizati mai multe informatii.
Afectiunile reumatice si neurologice au manifestari polimorfe, iar etiologia acestora in unele situatii nu se cunosc.
Deteriorarea calitativa a activitatii musculare implica printre altele carente de Ca, Mg, vit B, afectiuni ca diabetul sau leziuni posttraumatice.
Este recomandat consultul de specialitate (reumatolog, neurolog)care va vor recomanda investigatiile necesare. Valorile biologice intr-adevar pot oferi o imagine mai clara despre afectiunea dumneavoastra, cu conditia ca analizele sa fie prescrise de medicul curant.
Cu stima,
Kinetoterapeut Emil Florescu
Pentru a ne pronunta trebuie sa ne furnizati mai multe informatii.
Afectiunile reumatice si neurologice au manifestari polimorfe, iar etiologia acestora in unele situatii nu se cunosc.
Deteriorarea calitativa a activitatii musculare implica printre altele carente de Ca, Mg, vit B, afectiuni ca diabetul sau leziuni posttraumatice.
Este recomandat consultul de specialitate (reumatolog, neurolog)care va vor recomanda investigatiile necesare. Valorile biologice intr-adevar pot oferi o imagine mai clara despre afectiunea dumneavoastra, cu conditia ca analizele sa fie prescrise de medicul curant.
Cu stima,
Kinetoterapeut Emil Florescu
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de picioare de o luna
- 0Dureri puternice de picioare (diabet)
- 3Dureri in timpul mersului
- 1durere picioare (talpi)
- 3dureri mari de oasele de la picioare la 18 ani
- 3Durere picior stang
- 2am o durere de picioare care pleaca de pe fese pe picior in jos pina in zona genunchiului
- 1dureri lombare si de picior
- 3dureri de picioare si carcei excesivi
- 3Dureri picioare
- 1dureri de picioare
- 1Dureri picioare
- 0Ajutor! Baietel de 2 ani si 3 luni pe care presupun ca il dor picioarele si mainile
- 2Dureri ciudate picioare
- 4Ma dor foarte tare mușchi picioarelor!
- 8Dureri ingrozitoare si ciudate la ambele picioare, spre bazin
- 4Urgent Dureri oase brațe picioare
- 3Durere picioare spate si maini
- 4Dureri surde în mâini și în picioare.
Mai multe informații despre: durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: