durere de spate care se lasa in fund si in picior

buna seara prietenul meu in varsta de 23 de ani are dureri mari de spate (deasupra fundului sh o mica parte a fundului )intro zi sa fortat sh aridicat un stalp fff greu sh a cazut jos la durut dpatele ingrozitor a amortit tot pentu careva min nu sa potut ridica de jos sh dup ce sa ridicat nu my simtea picirul stang da durut ff tare cateva zile in care nu a faut efort deloc sa la lasta durerea il my deranja spatele acum il doare din nou il doare spatele durerea se duce in noada fundului sh in partea stanga a fundului in zona osului sh se lasa si in picior sunt momente cand abea merge de durere.ce poate fi?va rog sa-mi raspunda cineva urgent.va multumesc!
3 comentarii

Hernie probabil, dar poate fi si o intindere musculara. Nu vad de ce nu a contactat un medic daca durerea persista asa de mult.

Poate fi: sciatica, spondiloza si alte cateva afectiuni care au simptome asemanatoare.Mergeti sa vedeti un medic reumatolog pentru un diagnostic sigur.

ms pt com.problema este k nu suntem in Romania sh inafara este my greu sa mergi sa cauti medic.ms my ast com

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2probleme cu spatele
- 2durere de spate si de umar
- 2am avut dureri mari de spate, in zona lombara in urma cu trei saptamani
- 4durere de spate care iradiaza catre ovar si coboara spre picior
- 2dureri de spate
- 6S-a aplecat putin si imediat i s-a facut rau, o doare spatele si nu se poate misca
- 6dureri de spate care au inceput sa iradieze pe fesa dreapta
- 1Dureri de spate
- 5Disconfort general si stare de rau
- 1durere SEVERA spate zona lombara
- 1Durere de spate
- 4Durere spate stanga sus
- 10dureri de picioare
- 1Durere puternica si amorteala picior stang
- 5Ajutor! înțepături in picioare și in mâini
- 1Dureri de spate in zona omoplatului, a coastelor
- 1Durere de spate + interpretare radiografie
- 1Durere lombara, cervicala si omoplat.
- 5Durere de spate
- 6Durere spate
Mai multe informații despre: Durere de spate durerea de picioare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: