durere de spate care se lasa in fund si in picior
buna seara prietenul meu in varsta de 23 de ani are dureri mari de spate (deasupra fundului sh o mica parte a fundului )intro zi sa fortat sh aridicat un stalp fff greu sh a cazut jos la durut dpatele ingrozitor a amortit tot pentu careva min nu sa potut ridica de jos sh dup ce sa ridicat nu my simtea picirul stang da durut ff tare cateva zile in care nu a faut efort deloc sa la lasta durerea il my deranja spatele acum il doare din nou il doare spatele durerea se duce in noada fundului sh in partea stanga a fundului in zona osului sh se lasa si in picior sunt momente cand abea merge de durere.ce poate fi?va rog sa-mi raspunda cineva urgent.va multumesc!
3 comentarii
Hernie probabil, dar poate fi si o intindere musculara. Nu vad de ce nu a contactat un medic daca durerea persista asa de mult.
Poate fi: sciatica, spondiloza si alte cateva afectiuni care au simptome asemanatoare.Mergeti sa vedeti un medic reumatolog pentru un diagnostic sigur.
ms pt com.problema este k nu suntem in Romania sh inafara este my greu sa mergi sa cauti medic.ms my ast com
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri mijloc, spate
- 8Ma doare pieptul si spatele
- 2nu mai pot sa dorm datorita durerilor pe care le am in spate sub omoplatul stang
- 0durere de spate
- 6S-a aplecat putin si imediat i s-a facut rau, o doare spatele si nu se poate misca
- 0Durere de spate in zona lombara
- 0Durere picioare de aproape 2 luni
- 3Durere de spate in partea stanga a zonei lombare
- 1ma doare ff tare spatele
- 1dureri de spate
- 0Durere puternica in spate
- 3durere de spate
- 2durere spate partea dreapta
- 1Durere de spate, posibil altceva?
- 1durere spate, amorteala picior stang
- 0Dureri de spate, lordoza lombara
- 4Dureri genunchi si umflarea picioarelor