Dureri de ovare
Buna ziua! Vin cu o întrebare. In vara anului 2020 eram afara și am început să am un disconfort la ovarul drept care s-a accentuat extrem de brusc și mă durea daca mergeam sau mă mișcam. Am avut stări mici de greata însă nu am avut vărsături, durerea a continuat pe restul serii însă s-a mai diminuat și a doua zi nu am mai avut nimic. Până în prezent am mai avut disconfort iar în februarie 2020 a apărut din nou durerea seara și mă durea atât de tare încât nu reușeam să găsesc o poziție în care sa dorm să se diminueze durerea. Până acum câteva luni nu am avut aceasta problema, am fost delăsătoare pentru că am spus că dacă durerea a trecut sunt ok. Insa in februarie când a revenit am inceput sa mă îngrijorez. Am fost la ginecolog și a recomandat sa fac o ecografie ca sa găsească cauza durerii și am să mă duc să o fac. Însă stau cu stres până la programare și aș dori să știu care ar fi posibilitățile și de ce as putea suferi. Precizez că am aproape 20 de ani, ciclul menstrual vine mereu cu o săptămână mai târziu iar durerile sunt foarte mari în special în primele 2 zile. Durerea de ovare trecea numai dupa ce adormeam (cu greu) și e o pauza foarte mare intre episoadele de durere (câteva luni).
Daca as putea primi niste răspunsuri până ajung sa fac ecografia as fi profund recunoscătoare. Va mulțumesc!
Daca as putea primi niste răspunsuri până ajung sa fac ecografia as fi profund recunoscătoare. Va mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Dureri de ovare...
- 3colon iritabil sau ce credeti ca am?
- 9Durere in zona dintre ovare, mai jos
- 21urinez sange... si ma dor ovarele tare!
- 3dureri de ovare in timpul sarcinii
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 5dureri ovare si picioare
- 14Durere de ovare
- 4m-am trezit cu dureri de ovare...
- 2dureri de ovare insuportabile
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 1Simptome ovar
- 7Durere de ovare
- 1durerii intepaturi vaginale
- 3Dureri ovare pe sarcina!
- 3Urgenta sau nu/ dureri pelvine
- 0Ovar stang marit si dureros
- 0Dureri la ovarul drept ! Va rog ajutați-ma, sunt disperata !!!
Mai multe informații despre: durerea de ovare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: