Durere de cap pe partea stanga!!
Buna ziua, in urma cu 2 luni am fost diagnosticata cu sindrom vertiginos si sindrom cefalgic. Am fost la neurolog de unde mi s-a dat Betaserc de 24 mg si Antinevralgic de luat la nevoie când am crize de durere de cap. Dupa o luna m-am intors la neuroog pentru control, ametelile se ameliorase dar durerea de cap persista. Mi s-a recomandat un CT, in urma acestuia nu a iesit nimic decat o ingrosare a sinusului maxilar drept, medicuc neurolog mi-a recomandat acum pe langa Betasec si Stugeron de 25 mg si pentru durerea de cap Quarelin (la nevoie). Acum întrebarea si ingrijorarea mea este ca au trecut 2 saptamani de când i-au aceste medicamente si nu ma lasa durerea de cap. Mentionez ca durerea este doar pe partea stanga a capului, ma si sageata cateodata iar azi dimineata aveam sange in nara dreapta. Sunt foarte ingrijorata, ce poate fi? Multumesc anticipat!
1 comentarii
Pararea mea e ca, ar trebuii sa faci un IRM cerebral
+ angio cerebral pt a putea vedea venele de la cap si a te liniști în privința acestor înțepături și dureri.
+ angio cerebral pt a putea vedea venele de la cap si a te liniști în privința acestor înțepături și dureri.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8capul a inceput sa ma doara local in partea dreapta acum 3 luni
- 2Durere de cap, mana amortita
- 3tumora sau nu?
- 6durere de cap dupa jogging
- 3dureri de cap+milgamma N
- 6dureri la mana dreapta umar de doua saptamani
- 2ma doare capul si nu vad bine!?
- 3puls mare, dureri de cap
- 4Durere cap la apasare
- 6de aprox 10-12 zile, am dureri de cap... dar nu foarte puternice
- 1durere de cap si respiratie ingreunata
- 1dureri de cap groaznice
- 2pansinuzita
- 2Dureri de cap foarte mari de vreo trei saptamani
- 3dureri de cap
- 3durere de cap
- 1Dureri de cap
- 0Dureri fulgeratoare in partea dreapta a capului in spate spre crestet, de 2.3 zile
- 2Tulburarea bipolara si durerea de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Sindromul vertiginos
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: