Durere cap

06-02-2021
Mio78
Nu este medic/terapeut
Mio78
Buna seara...De ceva timp imi simt mana stanga câteodată amortita sau ma doare...De vro saptamana am dureri de cap mai exact frunte si ceafa de simt cami explodează...ma doare in spatele ochilor si mi se înfundă si urechile...mi-am luat tensiunea acum două zile si aveam 14, 2...M am dus a doua zi la medicul de familie si mia luat din nou tensiunea prima dată la mana dreapta care era 15.6 dupa 5 min mia luat si la mana stanga 11.0 mia dat sa iau enap dim si seara si tertensiv o zi da una nu.Si mia spus sa ma duc peste 10 zile sa imi ia din nou tensiunea..
Ce poate fi ca am luat medicamentele si degeaba nu mai suport durerea de cap...Mai nou simt o presiune in piept ca un nod in gat am 25 de ani
3 comentarii
0
07-02-2021, ora 20:59
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Nu vreau sa va sperii, eu din cauza unor dureri f f mari la 26 ani m-am operat pe creier din cauza unei tumori ce-mi provoca acea durere, vreau sa va indrum sa faceti un fund de ochi, si o tomografie cerebrara, ca sa stati linistita. Mergeti la un neurolog si poate va face chiar el fundul de ochi, ce inseamna asta, in situatia unei tumori retina se vascularizeaza f tare si da primul semn ca ceva nu e in regula la cap. Numai bine.
0
07-02-2021, ora 22:59
gladys
Nu este medic/terapeut
gladys
Si cum a decurs operatia?Acum sunteti bine?
0
08-02-2021, ora 09:16
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Da, sunt multi ani de atunci, la anul fac 40 de ani de la operatie, o mare realizare pt profesorul ce ma operat, el era conferențiar si a prezentat în SUA la universități medicale cazul acesta, sunt operat în 1982. .
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce îmi dreg vocea întruna?
  • Durerile de cap și de spate ar putea avea un tratament comun
  • Cum recunoști angina pectorală și de ce apare această durere
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Ce indicii oferă localizarea durerii de cap
  • Modalități de a trata durerea de cap fără medicamente
  •