Durere cap
Buna seara...De ceva timp imi simt mana stanga câteodată amortita sau ma doare...De vro saptamana am dureri de cap mai exact frunte si ceafa de simt cami explodează...ma doare in spatele ochilor si mi se înfundă si urechile...mi-am luat tensiunea acum două zile si aveam 14, 2...M am dus a doua zi la medicul de familie si mia luat din nou tensiunea prima dată la mana dreapta care era 15.6 dupa 5 min mia luat si la mana stanga 11.0 mia dat sa iau enap dim si seara si tertensiv o zi da una nu.Si mia spus sa ma duc peste 10 zile sa imi ia din nou tensiunea..
Ce poate fi ca am luat medicamentele si degeaba nu mai suport durerea de cap...Mai nou simt o presiune in piept ca un nod in gat am 25 de ani
Ce poate fi ca am luat medicamentele si degeaba nu mai suport durerea de cap...Mai nou simt o presiune in piept ca un nod in gat am 25 de ani
3 comentarii
Nu vreau sa va sperii, eu din cauza unor dureri f f mari la 26 ani m-am operat pe creier din cauza unei tumori ce-mi provoca acea durere, vreau sa va indrum sa faceti un fund de ochi, si o tomografie cerebrara, ca sa stati linistita. Mergeti la un neurolog si poate va face chiar el fundul de ochi, ce inseamna asta, in situatia unei tumori retina se vascularizeaza f tare si da primul semn ca ceva nu e in regula la cap. Numai bine.
Da, sunt multi ani de atunci, la anul fac 40 de ani de la operatie, o mare realizare pt profesorul ce ma operat, el era conferențiar si a prezentat în SUA la universități medicale cazul acesta, sunt operat în 1982. .
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10In ultima vreme am ajuns o persoana cu multe probleme
- 3interpretare analize si riscul unei boli
- 27Senzatie de jena in gat si uscarea gatului
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 10Jena permanenta in urechi (amorteala) si senzatie ca urechile sunt infundate
- 6Dureri de cap de multi ani, ametesc, greata si halucinatii
- 5Raceala..dureri de gat si cap
- 1Diskinezie biliara, balonare, oboseala, dureri de cap
- 2pansinuzita
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 2intepaturi in cap
- 1Senzatie de ceva in gat
- 1Colonoscopie
- 1Gâlmă în gat
- 25Dureri de cap, ameteala, vedere neclara, slabiciune
- 3Durere de cap 5 zile
- 1Durere cap
- 1Dureri de cap
- 0Probleme neurologice
- 1Dureri de cap, tinitus noaptea
Mai multe informații despre: Senzatia de nod in gat Durerea de cap presiunea in piept durere de cap durere amorteala mana stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: